lauantai 17. joulukuuta 2016

Oh deer!

Entinen kurssikaveri kutsui mut joskus syksyllä Disney-teemaisiin synttärikemuihin. En päässyt kuitenkaan paikalle, mutta rupesin heti miettimään että mitä jos tekisin kuitenkin lahjan, kulkeehan se posti jne. Kaveri on kova peurafani, ja sain inspiraation, että mitä jos tekisi Bambi-lapaset, sopisivat myös Disney-teemaan. Tavallinen tarina, ei ollut kivaa mallia niin piirsin itse. Ja näistä tuli kuitenkin vähän aikuisemmat peuralapaset loppujen lopuksi.
Vähän harkitsin, jos olisin käynyt jossain lankakaupassa ja ostanut jotain ihan superipehmeää lankaa näihin koska muistelin että kaverilla on aika herkkä iho. Menin kuitenkin perus Nallella, kun sitä sattui löytymään sopivissa väreissä jo valmiina, onneksi pystyy käyttämään esim. sormikkaita välissä :) Lisäksi tein yksityiskohtia Novita Gold -langalla. Pelkät kaksiväriset peurat näyttivät vähän epämääräisiltä, niin piti kehitellä jotain :D
Malliltaan nämä ovat muuten ihan perus basic lapaset peukkulevennyksellä, varressa kahden silmukan palmikonkiertoja, jotta ei oo niin tylsää tekemistä ja helpompi laskea, että tulee samanpituiset varret :D Vaikka tosi nopeasti varret (ja koko lapaset) oikeastaan neuloutuvat. Meni oikeesti vaan muutama päivä, piti opiskella mutta neulominen oli kivempaa. Puikot olivat 3 mm.
Peukkulevennykset on oikeasti ihan parhaat, niitä pitää aina vaan hehkuttaa. Linnealle kiitokset käsien lainasta :D Kuvissa on ihan vihreää, nää on otettu joskus aika kauan sitten.
Kämmenpuolelle iskin perus ristikkoa, olishan siihenkin voinut jotain jänskää väsätä mutta en sitten kuitenkaan. Selkäpuoli on kuitenkin niin hieno, että en halunnut sieltä viedä liikaa huomiota pois.
En oikeastaan tiedä, miten jotain kirjontapistoja oikeasti kuuluisi tehdä. Kuhan tökin nyt kultalankaa sekaan, vähän korostamaan ääriviivoja, lisäksi tein kultaisella glittertäppiä ympärille. Tässä kuvassa värit on tosi lähellä oikeaa.
Onnistuin arvioimaan myös lapasten koon aika nappiin, mulla on paljon isompi käsi kuin saajalla, niin vaikutti jossain vaiheessa tosi pieniltä nämä. Mutta hyvin mahtuivat ja varmaan se sormikaskin vielä sinne väliin :)
En sitten kuitenkaan saanut aikaan lähettää näitä postissa, mutta mentiin sitten viettämään pikkujouluja entisistä ja nykyisistä kurssikavereista koostuvalla porukalla ja sain toimitettua nää perille lämmittämään sormia lopputalveksi :) Leivottiin myös pipareita, olin tehnyt taikinan jo etukäteen pakkaseen odottamaan. Käytössä oli heppamuotti, ja sitä sit vähän tuunasin niin tuli yksisarvispipareita.
Nyt jos hetken vielä neuloisi, niin joululahjat olis valmiina jo ennen joulua! Se se vasta olis aikamoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...