maanantai 12. joulukuuta 2016

Nopeet säärystimet

Kaveri kysyi, voisinko tehdä hänelle pitkät säärystimet, joilla voi reenata. Mä sitten neuloin :) Turkoosi oli ainoa sopivan miehekäs väri, mitä mulla oli valmiina olemassa enemmän, jotenkin raitaiset tai muuten kirjavat eivät ehkä olisi olleet niin hyvät. Kuvassa nämä näyttävät ihan tasapaksuilta pötkylöiltä, mutta palmikkopää on oikeasti vähän leveämpi. Tein mielestäni aika huomaamattomia lisäyksiä, alussa tein 2 oikein 2 nurin -joustinta, lopulta se oli 3o 2n.
Tein vähän palmikkosysteemiä kuitenkin, koska pelkän joustimen neulominen on liian tympeää. Lisäksi siitä pystyy päättelemään, miten päin nää kannattaa laittaa jalkaan. Neuloin särkät yhtä aikaa, jotta ei tarvinnut laskeskella kerroksia, missä tulee lisäyksiä. Onnistuin jotain kuitenkin kämmäämään ja aloitin toisen palmikkoryppään toisessa särkässä vähän aiemmin kuin toisessa, mutta sitä ei tosiaan huomaa niin annoin olla. :D
Mulla oli vähän arpomista koon kanssa, tässä nämä ovat omissa jaloissani. Joustinneule kuitenkin venyy just sopivaksi aika moneen kokoon, pituus lähinnä mietitytti. Tuli kuitenkin sopivat, jes! :)
Nyt vois ruveta joulukorttien askarteluun. On mulla jo muutama valmiina, mutta onnistuin tuhoamaan kirurgiveitseni niin viime perjantain hyvä askarteluflow loppui siihen.. Onhan tässä vielä muutama päivä aikaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...