tiistai 26. maaliskuuta 2013

Äitienpäivää!

Neuloin vielä yhden Minttumaarin. Tää on äitille äitienpäivälahja :D Kerrankin ajoissa!
Lankana käytin Novitan Rosea. Jotenkin tosi ärsyttävä lanka, se vaan meni koko ajan solmuun ja ei käyttäytynyt yhtään mitenkään järkevästi. Pari kertaa meinasin heittää neuleen seinään mutta taistelin loppuun asti, ja tulihan tästä ihan kiva :D En muistaakseni edes tehnyt mitään isoja virheitä neuloessani tätä! Muistaakseni, koska tästä on jo jonkin aikaa kun neuloin tän huivin, mulla on vaan mennyt tosi kauan siinä, että sain sen pingotettua... Muttakun oon aatellu ettei ole mikään kiire viimeistellä, kun en kuitenkaan näe äitiä, eli ihan sama! Viime viikonloppuna menin viimisten juniorikorispelieni (!!!!!!) jälkeen mummolaan, jonne myös äiti tuli, ja sain huivin toimitettua.
Mummolassa oli paljon luovia kuvausratkaisuja : D Tunsin oloni ihan pro bloggaajaksi, kun pompin pihalla ja ripustin huivin ties minne roikkumaan. Alla se on omenapuussa pyykkipojilla.
Puikkoina käytin Knit Pro:n pyöröpuikkoja, jotka sain isovanhemmilta synttärilahjaksi. NIIN ihanat! Ja niin hifistelypuikot mulle, kun oon aina käyttänyt vaan jotain perus Novitan puikkoja. 
On muuten ihana, että arska paistaa! Koska sit lumet sulaa ja tulee lätäkköjä ja mä voin iloisesti kulkea uudet keltaiset kumpparit jalassa joka paikkaan eikä sukat kastu! Tänään oli vähän liukasta aamulla, mutta päätin silti pistää kumpparit, jee :D
Äiti toi mulle noi pari mukia, ja lisäksi pari lautasta, kun nähtiin. Mymmelin äiti-mukin ostin Sokokselta, kun siellä oli paljon alennuksia kaikesta :D Ja noi kukkalasit, eiks oo ihanat<3 Ne on mun isotädin vanhat. Ja niitä ei käytä kukaan joka voi rikkoa ne :D Huomatkaa myös pääsiäispöytäliina!
HEI mulla alkaa LOMA! Okei, huomenna on vielä pari luentoa, mutta niitä ei lasketa. Ja tällä kertaa mun ei ees tartte lukea yhtään mitään (paitsi pääsykoekirjoja vois) vaan saan vaan olla ja syödä ja semmosta! En varmaan tuu päivittelemään blogia vähään aikaan, kun kotikodin netti ei oo niin yhteistyöhaluinen. Että kivaa päästäistä :)

6 kommenttia:

  1. Knitpron koivupuikot on ihanat! Ja samoin on sun kumpparit, oon jo hyvän tovin kuolannu samanlaisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo on! oon ihan rakastunu noihin puikkoihin :D ja kumppareihin, kun on semmoset kelit että jalat kastuis muuten tuolla kuralätäköissä:)

      Poista
  2. Ihana huivi! Mullakin on keltaset ja oranssit hait!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! noi on kyl niin ihanat saappaat että voisin kans harkita toisia jossai vaiheessa :D

      Poista
  3. lahkeet kumppareiden päälle niin ei mene lunta saappaanvarresta!!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...