tiistai 25. helmikuuta 2014

Kännykkämakuupussi

Minäkin siirryin nykyaikaan, vaikka kovasti yritin vastustaa kehitystä! Mulla on nyt älykäs puhelin. Koska kyseessä ei tosiaan ole enää vanha nokialainen, joka kestää kaiken, päätin tehdä luurille suojapussukan. Ensin ompelin söpön pikku pussin, mutta siitä tuli kovasti liian pieni. Siispä plan B käyttöön ja virkkuukoukku käteen.
Tein tämän jo reilu viikko sitten kotikotona. Lankaalikoima oli kovin erilainen verrattuna omiin varastoihini, sieltä löytyi Huopasta. Mutta tietenkin mulla itelläni oli isot virkkuukoukut Kuopiossa, joten olisko ollu 4 jolla virkkasin :D Mulla on traumoja pesukonehuovutuksesta, tein kerran tosi isolla vaivalla hahtuvalangasta lapaset, laitoin joo peukkuun muovipussin mutta nehän huopuivat kiinni kaikkialta muualta........ Tästä johtuen kaadoin pesuvatiin kuumaa vettä, jotain saippuaa ja huovutin käsin. Alussa oli vähän turhautumista kun mitään ei tuntunut tapahtuvan, mutta lopulta tästä tuli juurikin sopivan kapoinen mun puhelimelle. Pituuttakin on sen verran, että pysyy luuri sisällä!
Blogissa on ollut nyt vähän hiljaista. Syy siihen on ollut muutto. Meistä johtumattomista syistä jouduttiin muuttamaan pois ihanimmasta kämpästä ikinä :'( sitä hajotuksen määrää. Nyt ollaan kuitenkin saatu samalla huippuporukalla uusi katto päämme päälle, sisustusaiheisia postauksia saattaa siis tulla joskus ;) Jahka saan ensin esiteltyä esim siskon vanhojenmekon. Se taas vaatii kuvien siirtoa koneelle, joka on niin ylitsepääsemättömän vaikeaa!

2 kommenttia:

  1. millos tulee postausta siskojen wanhojen mekosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D itseasiassa just äsken! tässä on ollut vaan tosiaan miljoona muuta asiaa :( ja sori, en ollut huomannut ollenkaan tätä kommenttia..

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...