perjantai 7. helmikuuta 2014

Toisetkin Totorot!

Neuloin sitten Linneallekin Totorolapaset, kun hänellä ei kuulema riitä kärsivällisyys (vai mikä oli peruste, ihan sama, musta oli kivaa neuloo toisetkin Totorot :D )
Eipä näissä mitään kummempaa, samoilla mitoilla ja mallilla kuin edellisetkin. Seiskaveikkaa taas vaihteeksi, puikot 4,5. Oon kyllä miettinyt, pitäis ehkä vaihtaa puolta pienempään kun tekee kirjoneuletta. Eli puikkokauppaan mars, koska KnitPron ruusupuupyöröt on ihan parhautta!
Kämmenpuolelle en tälläkään kertaa jaksanut taiteilla mitään kummallista, pystyraitaa vain. Mutta kun kaikki kiinnittää huomionsa Totoroon niin eikai sitä tarvii :D
Tänään oli tentti, jonka jälkeen ei vaan kyennyt tekee mitään oikeeta. Okei, kävin salilla, mut sit vaan lahnasin. Kunnes päätin tehdä jotain kehittävämpää kuin laadukkaat pelit tabletilla. Marssin kauppaan ja ostin Aurajuustoa ja Emmentalia ja tein pikku rullia. Ohje on mukailtu Kinuskikissan juustokierteistä, mutta mulla oli vaan yks kermaviili ja sisälle tungin tosiaan aurajuustoa lisäksi. Namnam.
Hirveen vaikeeta saada järkevää tekstiä aikasiks.. Jotenkin vaan jumittaa. Mut kyllä tää tästä. :)

2 kommenttia:

  1. Totoro-kuosi on kyllä tosi upea! Harmi kun en just nyt tarvii uusia lapasia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpä! onneksi on ihmisiä, joille voi neuloa lapasia ties minkä syyn varjolla 8)

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...