tiistai 28. tammikuuta 2014

Superkirjavat lapaset

Joskus ihan tosi kauan sitten näin Hupsistarallaa-blogissa lapaset. Ne tulivat kummittelemaan mieleeni, kun päätin neuloa itsellenikin tumput. Nyt jälkikäteen kun vertaa, niin näähän on sittenkin ihan erilaiset.. :D
Seiskaveikan eri värejä löytyy jo ihan kivasti varastosta. Nyt vaan esim. oranssi on jo aika vähissä, minnehän sen lopun käyttäisi.. Kuviot ovat samanlaiset kummallakin puolella, kämmenelle ninjailin toki peukkulevennyksen.
Peukun väriä pohdin pitkään, lopulta päädyin pinkkiin. Koska pinkki nyt vaan on niin ihku :D Ranneosan väri taas määräytyi ihan sillä perusteella, että mulla sattui olemaan vihreä kerä mukana joululoman vietossa.
Tein tarkoituksella vähän liian isot, jotta näitä voisi pitää toisten lapasten päällä. Itselleni kun olen viimeksi tehnyt lapaset (mörköhattivatit) juuri käteen sopiviksi. Ja tietenkään kivoja lapasia ei sovi venyttää. Nyt ei sormet jäädy niin pahasti kun on kahet paksut lapaset päällekkäin, kuitenkin kun kyse kirjoneuleesta ja seiskaveikasta!
Kuvioita kehittelin omasta päästä. Silmukkamäärä oli sopivasti jaollinen neljällä ja kuudella (eli 48), joten sain kaikkia jänniä kolmioita ym mahtumaan tosi näppärästi. Mietin jos olisin tehnyt ihan erivärisiksi nää, mutta totesin niiden aiheuttavan ihmisille päänsärkyä jo näin... :D
Tässä vielä mun kuvien ottohetkellä viimeisimmät kirjoneulelapaset, ja ne ihan ensimmäiset ikinäkoskaan joihin oon kirjoneuletta käyttänyt. Muistaakseni lukiossa nää toiset neuloin. Tarkoitus oli tehdä kummatkin pinkkipetrooleiksi, mutta pinkkiä ei välttis olisi riittänyt, joten toisesta tuli sitten oranssi. Vaan mullehan nää sopii aivan loistavasti 8) Kyllä huomaa että jotain kehitystä on tainnut tapahtua vuosien varrella!
Siellä on huippukeli, nyt pihalle ja illalla joukkueen kanssa keilaamaan! :)

2 kommenttia:

  1. Voi miten iloiset lapaset! Eivätkä aiheuta päänsärkyä, ainakaan jos ei jää tuijottamaan liian pitkäksi aikaa :D Ja oranssi-petrooli on yks mun ehdottomista lemppariyhdistelmistä, upeat lapaset nuo toisetkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nää kyllä piristi varsinki ku oli pimee alkukuu! Petroolin kaa sopii hei melkee mikä vaa! Kiitos :)

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...