sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Tökkimislapasia!

Mietin, että tarvitseeko siskoni joululahjaksi lapasia, kun viime vuonna tein hänelle viiksitumput. Totesin, että tarvitsee. Alun perin mulla oli tarkoitus tehdä senmoset missä lukis tyyliin Justin Bieber ja toisessa One Direction, mutta sit, nääh. Ostin Justinin värisen liilan ihan sitä varten. No, sit eksyin Anttilan lanka-aleen ja ostin pinkkiäkin Nallea.
Siskollani on hieno puhelin, jota pitää sormella tökkiä. Nää olivat ekat hanskat, joihin tein tökkimisreiän. Samalla idealla edelleen kuin täällä. Kuvion löysin Ravelryn ihmemaasta, olihan tämmösiin pampulalapasiin siis ohjekin mutta oma sovellus on kivaa :D Sitäpaitsi kovinkaan monissa ihanissa lapasmalleissa ei ole valmiiksi peukkulevennystä, ja jos on niin se on joko hassu tai vaikeasti selitetty.. Ja näihin tosissaan toi etusormen kohdalle aukko.
Yritin näitäkin tumppuja höyryttää, mutta kämmenpuoli kupruilee silti. Typerää. Vaan ei se käytössä haitanne.
Tietty veikalle piti sitten tehdä lapaset samalla idealla. Astetta isommat vaan :D Kaverit nauroi kun neuloin näitä luennolla, kun ne oli vähän turhan isot mun käteen. Mutta sopivat veljelle, sehän se tärkeintä. Lankana näissä vihreää ja petroolinsinistä seiskaveikkaa, ja raidat aina 3 silmukkaa yhtä väriä. Tässä huomaa aika selkeesti kuinka noi vihreät raidat on olevinaan leveempiä, vaikka ihan sama silmukkamäärä! Koska lankadominanssi. Hurjaa.
Lapasten selkäpuoli on ihan samanlainen, mulla vaan ei ole siitä selvää kuvaa, joten näillä mennään. Ja lapaset ovat yhtä isot, kuva vaan on jotenkin hämy. Ja peukutkin näyttävät aika hassuilta. Hmm.
Kamalaa ku kämppis soittaa musaa, osaan laulaa biisit mukana mutta en muista niitten nimiä, tai esittäjiä..! :D Jotenkin niin normaalia mulle.

4 kommenttia:

 1. Onpas kätevän oloiset lapaset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti ainakin sisko arvostaa, kun junat on myöhässä ja äitille pitäis ilmottaa että mihin aikaan tarttee tulla assalle vastaan ;)

   Poista
 2. Tökkimisreiät! :D Reippaita lapasia, ja noissa vihreissä tosiaan on optinen harha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne ne on, saa tökittyä ainakin puhelimen auki jos joku erehtyy soittaa! :D

   Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...