sunnuntai 26. tammikuuta 2014

All my friends are drug dealers

Koska siis opiskelen farmasiaa. Tein sillon kesällä omalle tabletilleni kotelon, jossa se kulkee mukanani yliopistolle. Kaveritkin halusivat vastaavanlaisia omille tableteilleen. Ja koska tabletti on myös lääkemuoto, niin tietenkin oli kehitettävä jotain oikein asiaan sopivaa juttua. Yks sanoi haluavansa Burana-tabun ja toinen Panadolin. :D Panadoltablettimakuupussi valmistui ensin, joskus syksyllä, nyt jo päivitän ups :D Lankana tässä oli Novitan Hile, supersöpö blingblinglanka! Helmineuleella muuten, mutta yritin saada tabletinmuotoisen alueen keskelle. Sen rajasin Nallella, ja sillä myös kirjoitin tekstin. Kuvaa sisäpuolesta ei ole, mutta sieltä löytyy oranssia trikoota.
Burana-makuupussin sain aikaan vasta viikko sitten, vaikka puhetta asiasta onkin ollut jo kauan. Kuvissa näkyy toooosi huonosti, kun ne on pimeessä ja tabletilla otettu, mutta siis liilaraidallisella ja petroolinsinisellä seiskaveikalla tein vinoraitoja. Buranan sieltä voi hahmottaa, tai voisi, jos olis parempia kuvia. Koska en osannutkaan luoda sopivaa silmukkamäärää, kun kaverin tabu ei ollut mun käden ulottuvilla, tuli pussukasta vähän turhan löysä. Siispä laitoin siihen napit. Molempiin tabupusseihin loin ensin silmukat samalla lailla kuin kärjestä aloitettaviin sukkiin, sitten vaan neuloin pyörönä kunnes tuli aika päätellä.
Reunaan halusin kokeilla tuota sahalaitaa, vai miksikä sitä kutsutaan :D Parin oikean kerroksen jälkeen 2 yhteen, ja langankierto. Sit vielä pari kerrosta oikeaa. Lopuksi päätelty reuna ommellaan kiinni silleen että reikäkerroksen kohdalta taitetaan.
Tää buranapussi meni kaverille synttärilahjaksi. Askarreltiin hänelle myös Panadolpussin omistajan kanssa superhieno kortti, käytettiin siihen muumikalenterista kuva, dymolla onnitteluteksti ja Linnea ystävällisesti auttoi meitä kartongin kanssa :D Tyylikäs, eikö. Takapuolella oli ihan huikeita runoja.
Tähän väliin kuva kämppiksen piparitalon pohjasta. Koska pelkkä monta viikkoa seissyt piparitalon pohja on sellaisenaan pahaa, päätettiin Linnean kanssa vähän koristella. Ite toimin vain inspiraationa, mutta Linnea oli tosi taiteellinen! Sieltä löytyy mm. Pusheen, laama, mörkö (joka sai myöhemmin vielä rusetin päälaelle) ja Motivaatiovalas.
Korttiaskartelun jälkeen käytiin Puijolla vähän kävelyllä, kun oli kerrankin hetki aikaa ja aurinkokin vähänku paistoi.
Jotain superhienoja kuvia muuten löytyy Linnean blogista, aattelin että kolme kuvaa saa riittää, mulla on ihan liikaa jo matskua tässä muutenkin.. :D
I believe I can fly! Ens kerralla kun mennään Puijolle kameran kanssa niin mä haluan mukaan myös jonkin luudan että voin esittää lentäväni sillä. :D
Nyt jos sitä vielä oikein ahkeroisi ja tekis vähän koulujuttuja lisäääää, eihän me vasta saatu ku yks palautettava asia pois alta..

Tulipas sittenkin jotain muuta kun tumppuja! :D

2 kommenttia:

  1. Ihana idea :) Mulle tulisi ehdottomasti Ketorin jos mulla olisi tabletti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli joku niistä mitä luentojen ei-jaksa-keskittyä-jutellaan-mukavia -ideoista :D

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...