maanantai 6. tammikuuta 2014

What does Fox really say?

Ihan varmana kaikki on kuulleet tämän mahtavan kettulaulun? Laitan sen silti tähän, katsokaa ja kuulkaa :D
Syy, miksi tämä musiikillinen nautinto on blogissani, löytyy myös pukinkontista. Tai oikeestaan nää lapaset olivat osaksi myös synttärilahja.
Näitä pitää kyllä vähän selittää. Monet ovat varmaan myös kuulleet X-files -telsusarjasta. Siinä tutkitaan kaikkia yliluonnollisia asioita, ufoja ja sellasia. Päähenkilöt ovat Mulder ja Scully. Mulderin etunimi on Fox. Ja ne vastailee puhelimeen tyyliin "Mulder it's me". Yks mun kaveri on ihan true X-files fani, sit se heitti läpällä että voisin neuloa lapaset tekstillä "What does the Fox say" "Scully it's me". Ja mähän tein. :D Toiselle puolelle tietty kettuja, alieneita ja Mulderin ja Scullyn rakkaudentunnustukset.
En varmaan koskaan oo tehnyt näin tarkkaa suunnitelmaa kuvioita varten. Kannatti, koska muuten esim tekstit olisivat olleet varmaan tosi säälittävät. Niin ja Linnealle kiitos käsien lainasta kuvien ottamisessa! :D Lankana oli seiskaveikkaa ja puikot 4,5mm. Ketuille piirtelin nallella ääriviivoja, että ne tunnistaa lajinsa edustajiksi :D
Kämmäsin tokan lapasen isossa ketussa. Siitä tuli kovin ruipelo. :D Muutenkin kuviot ovat vähän epämääräisiä, ainakin noi sormenpäiden ufot. Mutta kai se ei haittaa, nää on silti tyylikkäät! Ja saajakin piti näistä :)
Kokeilin höyryttää nää lapaset. Ekaa kertaa. En tiiä, ehkä se teki vähän tasaisemmaksi tuon jäljen. Näissä myös onnistuin ekaa kertaa lankadominanssin kanssa. (näitä edeltävät kirjoneulelapaset tulevat toivottavasti pian! Laahaan ihan jäljessä, muut esittelee tyyliin kesälomakuvia kun mä laitan vikat joululahjat tänne :D)
Huomenna sitten takaisin arjen raadantaan, just kun ehti tottua lomailemaan! Vaikka ei viime päivät ihan lomaa olleet, olin kotona ompeluorja. Tein siskon vanhojenmekon ja siitä tuli hieno :))

8 kommenttia:

 1. Olet järkyttävän taitava, myisin melkein sieluni jos joku tekisi mulle x-fileslapaset. Kaverisi saa olla tosi onnellinen lahjastaan!

  VastaaPoista
 2. Eivät ihan mitkä tahansa lapaset ja niillä on oikein tarinakin. :) Ja se mekko täytyy ehdottomasti nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jos ei muuta niin ovatpahan ainaki mielenkiintoiset :D Mekosta tulee juttua sit varmaan tanssien jälkeen kun ei oo kunnon kuvia vielä ;)

   Poista
 3. Nää lapaset on ihan mahtavat! Kikattelin ensin noille kettukuvioille ja kämmenpuolen tekstit sai mut jo nauramaan ääneen :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...