perjantai 24. tammikuuta 2014

Maatuskoja

Vikat joululahjalapaset!! Äitille neuloin maatuskalapaset, sarjassa ihanat lapaset mutta mulla on jo liikaa, neulon siis jollekulle muulle. :D Taas kerran käytin vaan kuvion, koska lapasissa nyt kuuluu olla varret joustinneuletta (jäärä, minäkö?). Lankana oli valkoista ja liilaraitaista seiskaveikkaa, noi raidat oli ainakin mun mielestä hyvät. Kuten yksi kaveri asian ilmaisi: Maatuskat eivät ole yksivärisiä.
Näiden ilmeet ovat vähän surulliset jotenkin, vaikkakin silti suloiset. Nää olivat ekat lapaset, joissa sitä lankadominandsia kokeilin. Eihän se tietty oikein mennyt putkeen, katoin illalla ohjeen mitä pitää tehdä, no aamulla starttasi bussi kohti Turkua ja varmaseuttiristeilyä, ja nää olivat mun matkaviihdyke huipun bussiseuran lisäksi. Eihän siinä matkalla sit enää muistanu miten päin ne langat kuului mennä.. :D Nyt maatuska sitten vähän maastoutuu, mutta äiti sanoi ettei se haittaa 8)
Näiden kuvaaminen oli taas yhensortin taitolaji, koska talvi, ei aurinkoa. Yllättävän hyvin sain kuitenkin ainakin seuraavassa värit näkymään!
Kämmenpuolella oli ohjeessa vain raitoja. Jostain netistä löysin tuollaisen sydänrivistökuvion, jonka sitten päätin tällätä kämmenpuolelle. Ihan hauskat :) Sydämet menivät yhessä kohdassa vähän vinksin vonksin mutta ne on silti söpöt. Ja peukkulevennykstet tietysti.
Yhteiskuva! Kaikki joululahjapaketteihin käärityt on nyt tässä. Plus ne kettulapaset mutta ne vein saajalleen reilusti ennen joulua.
Kun joululahjoja avattiin, ni kaikki oli ihan hämmästyksissään kun lapasia vaan rupesi olemaan kaikilla :D Tässä yhteiskuva kämmenselistä
Ja tässä kämmenpuolet!
Noin. Nyt on kaikki lahjalapaset päivitetty :D Tarkotus oli postailla nää vikat jo aiemmin mutta koska flunssa niin se vähän jäi.. Meinasin että ens kerralla sit jotain ihan muuta ku lapasia mut ai nii mun omat :D

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat maatuskalapaset,kyllä i!

  VastaaPoista
 2. Vau, upeat on! Täytyisi pistää ohje muistiin ystäväni varalle, joka tatuoi käsivarteensa ison maatuskan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo nää on kyllä maatuskafanin ykköslapaset :)

   Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...