maanantai 20. lokakuuta 2014

Nananananananana BÄTMÄN!

Hihihi. Kaveri pyysi mua neulomaan lapaset, ja antoi mulle kerän lankaa. Mustaa, miten tylsää. Sit sain aivan huikean idean, teen Bätmän-lapaset, tämä kaveri kun on Batman-fani ja keltaista lankaa oli jo valmiina odottelemassa :D Tämmöiset sitten tuli. Googletin "batman mittens" mutta ei siellä tietenkään ollut mitään kivaa ohjetta, joten ruutupaperi ja lyijykynä kouraan!
Laskeskelin vähän muista lapasistani, miten paljon suurinpiirtein mahtuu kämmenselkään kuviota, aika hyvin sain arvioitua! Leveyttä kuviolla oli 21 s, pituutta jotain vajaa 40s jos oikein muistan. Mun mielestä helpointa on ensin hahmotella kuvio siihen paperille, sitten väritellä ruutuja niin että näyttää hyvältä :D Kuviot tein lapasiin eri päin, jotta kun käden nostaa vaakatasoon, on batman suunnilleen oikeinpäin.
Kämmenpuolelle tein tylsästi pystyraitaa. Ja peukkulevennykset, tietenkin. Ne on ihan parhaat, pakko joka kerta hehkuttaa :D Samoin vakkarihehkutus KnitPron pyöröpuikoista, ne on myös aivan loistavat. Seiskaveikkaa kun neuloo kirjoneuleena, siihen sopii tosi hyvin nelosen puikot.
Koska kaikki rupeavat siirtymään hiplauspuhelin-aikakauteen, tein tähän tökkimisaukon. Viime viikolla huomasin, miten typerää on edes yrittää tökkiä puhelinta tyyliin nenällä :D Käytännössä lapanen neulotaan muuten normaalisti, mutta sopivalla kohdalla ruvetaankin neulomaan "takaisinpäin", tai silleen että neuloo nurin (hauskaa kun kyseessä on kirjoneule) kunnes on taas aukon kohdalla jne. En osaa selittää mutta täällä on hyvä ohje josta soveltelin tälläkin kertaa :D
Vähän ärsyttää, koska lankadominanssi, mitään ajattelematta valitsin keltaisen hallitsevaksi väriksi. Batman olisi ehkä vähän selkeämpi jos musta olis dominoiva, mutta toisaalta, tunnistaa tuostakin tosi hyvin, mikä onkaan kyseessä :D
Batman-hanskojen kuvat on räpsitty tänään, kiitos jälleen Linnealle käsien lainasta :D Taustalta voi huomata tuon ihanan räntämömmön, jota iloksemme aamulla satoi :) Viikko sitten oli vielä paljon huikeemmat ilmat, käytiin porukalla grillaamassa Vuorilammella.
Nytkö se talvi sitten alkaa. Tai jos alkaiski kunnon talvi eikä pelkkää räntää ja vettä.

6 kommenttia:

 1. En keksi enää kehuvia kuvailusanoja näille sun jutuille kun tuntuu et toistan itseäni. Mutta siis; todella hienot. Suomessa olis niiiiiiiiiin monia, tai siis maailmalla niin monia kadehtivia ja kuolaavia ihmisiä jos ne vaan näkis nää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) ihana sinä, kiitti :D heh, voi olla, siinä yks syy miks pidän blogia, saan kaikkee jännää maailman nähtäväksi, ehkä inspiroin jotakuta toista tekemään samantapaiset!

   Poista
 2. Sun blogista löytyy aina hauskimmat käsityöt, nämäkin on niin coolit! Batmankuvio on ehdottomasti parempi ratkaisu kun tylsänmustat lapaset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D hehee! kapinoin tylsiä yksivärisiä asusteita vastaan!

   Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...