lauantai 3. tammikuuta 2015

Suomusukat

Joululahjapostausrumba jatkukoon! Myös veljen pakettiin laitoin sukat. Bongasin tämän ohjeen, tosi yksinkertainen mutta silti jännä pintakuvio. Koska tasaisia yksivärisiä sukkia on niin tylsä neuloa :D Lankana Novitan Nalle, sininen ikivanha jättikerä, musta josta pyrin eroon sekä turkoosin jämät.
Poikkeuksellisesti (nyt voi jo varmaan puhua poikkeuksista) neuloin nämä sukat ihan perinteisesti varresta alkaen. Ensin vähän matkaa resoria, siitä veli ihan erikseen mainitsi että on tosi hyvä muutaman päivän käytön jälkeen :D Varsi olisi kuulema saanut olla vähän pidempi. Muuten mahtui jalkaan, hyvä, koska hirmuinen arpominen että miten isot on koon 48 jalat. Isot näistä sukista kuitenkin tuli. Kantapääkin on se ihan tavallinen, lunttasin kerän vyötteestä vähän ohjeita siihen. Novitan vyötesuunnittelulle muutenkin isot plussat kun niissä on ne mittanauhat valmiiksi printattuna! Äärettömän kätevää kun ei ikinä satu mitään viivotinta just hollille kun tarvitsee.
Kuviossa neulotaan vuorotellen kummallakin käytössä olevalla värillä. Sinisellä ensin ihan normaalisti sileää, sitten kuviovärillä, mulla musta ja turkoosi, 1 oikein 1 nurin koko kerros. Sitten taas sinistä, ja seuraavalla kerroksella 1 nurin 1 oikein. Tosi simppeli, mutta yllättävän hauska. Ja riittävän mielenkiintoinen neulottava.
Mulla on tosiaan tavoitteena päästä pikkukeristä eroon. Näihin sukkiin sain oikein näppärästi tuhottua turkoosin jämät, ja mustaakin kului ihan mukavasti. Koska nyt kun tuhoan näitä jämiä, niin voi taas hyvällä omallatunnolla hamstrata lisää lankaa :D
Mulla on meneillään uusi aluevaltaus, kokeilussa onteloneule! En vaan löytänyt sopivia puikkoja, kun Napissa ja nauhassa ei just tarvitsemaani kokoa ollut, eikä muista kaupoista löytynyt just niitä mitä etsin, mitenniin merkkiuskollinen :D Tästä lisää kuhan valmistuu, huomattavasti hitaampaa tekemistä kuin normi kirjoneule.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...