tiistai 28. huhtikuuta 2015

Harrastukset: syöminen

Vaihteeksi taas syömisasioita! Nelliinan puutalo -blogissa oli ihan hirmu helpon kuuloinen keksiohje, ja mulla oli suklaata kaapissa, ja vieraita tulossa. Täysin loogisesti tein siis suklaakeksejä tarjottavaksi. Tuli hirmu hyviä ja hirmu isoja! Jotenkin levisivät uunissa aika tosi paljon :D
Heitin taikinan sekaan ehkä 100 g suklaata, en ihan koko Pandan suklaalevyä. Oikein sopiva suklaan määrä. Nää vois olla myös hirmu hyviä jos tekisin valkosuklaasta! Hmm :D Nää oli muuten tosiaan ihan erityyppisiä kuin viimeksi tekemäni keksit, vaikka täsmälleen samoja aineita käytinkin. Viime keksit olivat murustavia ja rapeita ja hyviä, nää oli vähän pehmeitä ja hyviä.
Ihan toinen tarina on tää piirakka, teki vaan mieli kun maitorahka oli tarjouksessa... Tein perus piirakkaohjeeni mukaan, päälle laitoin pussillisen pinaattia ja sellaisen kuution fetaa pilkottuna.
Tosi hyvää tämäkin. Viime viikko oli muuten kunnon vegeviikko, söin tätä ja sit lisäks mulla oli töissä eväänä soijapestomakaronilaatikkoa :D Kun tavallinen rupeaa tympimään niin pitää kehitellä jotain vähän spesiaalimpaa. Sit jaksaa puputtaa sitä makaronilaatikkoa viikosta toiseen :)
Ja koska vappu on ihan just (jeee!!) niin ostin tänään tippaleipiä. Nam. Kävin kuitenkin onneks ensin pitkällä pyörälenkillä, niin eiks se oo ihan ok? Oikein parasta vappua jo nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...