torstai 10. joulukuuta 2015

Koreja

Meillä tehtiin kotikotona vessaremppa. Sinne tuli lisää hyllytilaa, ja sisko toimitti mulle trikookudetta ja sanoi tarvitsevansa pikku korin, jotta asiat pysyvät nätisti järjestyksessä. Minähän sitten virkkasin. Paitsi että kudetta vaan riitti, niin tein toisenkin, ja sit vielä yhden pienemmän. :D Kuvassa nää näyttää tosi epämääräisiltä, mutta reunimmaiset ovat neliönmuotoisia ja keskimmäinen pyöreä.
Tässä neliökopan pohja. Ohjetta katselin täältä. Jätin vaan pohjan tosi paljon pienemmäksi kuin alkuperäisessä. Tosi nopeasti nää valmistuivat, paksu kude kuitenkin, eikä kerroksia tarvittu monia näin pieniin juttuihin, virkkasin sitä paitsi reunat pylväillä enkä normi kiinteillä silmukoilla. Ja kuvatkin on otettu nopeasti ja pimeässä, eikä näitä edes ole päätelty näissä :D Mutta kun piti äkkiä vaan pakata mukaan jotta kopat ei jää mun luokse pyörimään.
Viimeisen korin virkkasin ihan mututuntumalla. Pohjaksi vähän kaareva pyöreä läpyskä ja reunoja pylväillä. Paitsi ihan viimeinen kerros, sen virkkasin piilosilmukoilla, ja toiseksi viimeinen on tavallisia kiinteitä silmukoita. Ettei kude lopu kesken :D pikku möykky jäi kuitenkin jäljelle.
Semmosia tuliaisia vein kotiin mennessäni. Nyt oon taas palannut takaisin Kuopioon, vielä pitäisi selvitä parista tentistä ensi viikolla, sitten on loma! Jeii! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...