torstai 17. joulukuuta 2015

Muuttolintusia

Välillä taas villasukkia. Nämäkin menivät koriskaverille. Tutusti lähdin liikkeelle Sukupolvien Silmukoista, sieltä nappasin Muuttolintusten tie -nimisen mallin jota lähdin soveltelemaan. Lähinnä kuvioita tälläkin kertaa nappasin näihin.
Lankana mulla oli 7 veljestä, oli meinaan nopeaa neulottavaa! Viime aikoina oon neulonut tosi paljon Nallesta, joka on kuitenkin vähän ohuempaa, niin olen siihen tottunut. Tajusin yksi iltapäivä, että nään sukkien saajan illalla mut sit en varmaan ihan pian uudestaan, joten piti neuloa vielä toinen kärki pikana :D ehdin tosi hyvin, päättelyt ja kaikki! Mutta tän pika-aikataulun vuoksi kuvatkin on aika tämmösiä. Idean nyt ainakin saa selville.
Mulla oli taas vaihteeksi hirveä arpominen, minkä kokoiset näistä teen. Koko osui kuitenkin just eikä melkein, hyvä niin! :) Sovituskuvia en tosiaan kerinnyt edes ajattelemaan tällä kertaa, ei maha mittään. Tarkoitus oli myös kastella ja antaa kuvion asettua vähän vielä nätimmäksi mutta sekin tosiaan jäi sitten tekemättä, mutta aika siistit nää olivat suoraan puikoilta!
Vielä jos huomisen tentin selviäisin, sitten on tää syksy taputeltu. Huhhuh.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun Sukupolvien silmukat kirja on inspiraation lähteenä. Yksi ajatuksemme ja toiveemme kirjaa tehdessämme oli, että sitä käytettäisiin mallien lähteenä, joita soveltamalla syntyy uusia kivoja ideoita ja uudenlaisia neuleita. Siitä juonsi juurensa kirjan luku perinne elää. Sinun ja monen muun kohdalla tämä meidän toiveemme on toteutunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirja on kyllä inspiroinut ihan tosi paljon! Yhtään mallia en ole sellaisenaan tehnyt (yleensä koska mulla on lankavarastossa valmiina eri lankoja niin silmukkamääriä pitää soveltaa paljon), mutta mulla on muutenkin tapana aina sovellella :) Itsekin mietin, että en välttämättä halua tehdä ihan samanlaisia sukkia kuin joskus ennen on tehty, mutta kun niistä nappaa sopivan osan omaan sukkaan ja jotain muuta yhdistää, niin tulee yleensä kivaa jälkeä!

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...