torstai 3. marraskuuta 2016

Let it go!

Nyt se talvi tuli Kuopioon. Silleen ihan kiva, että meni pakkasen puolelle, niin ei oo niin pilvistä. Aurinko paistoi tänään ekaa kertaa ties miten pitkään aikaan, heti kameran ja jäätävän neulekasan kanssa parvekkeelle räpsimään vähän blogikuvia :D Ekana tässä olis lapaset, jotka neuloin joukkuekaverille.
Kaivelin lankavarastosta toisiinsa suunnilleen sopivia lankoja (Kotikulta villainen ja Novita Wool), ja Sukupolvien silmukoista nappasin kuvion. Näistä tuli ihan Frozen-elokuvaan sopivat :D Taustavärikin on tosiaan vaaleansininen.
Laitoin molemmille puolille samoja lumitähtiä, en jaksanut säätää mitään ihmeempää kuviointia kämmeneen. Varressa on joka toinen kerros 2 oikein 1 nurin ja joka toisella kerroksella oikeilla silmukoilla tehdään palmikonkierto. Vakkariasioita mun lapasissa :D Samoin peukkulevennykset ovat pakolliset.
Pakko oli piirtää kuvio uudestaan paperille, että sain sen menemään nätisti lapasiin. Alunperin mä vähän mietin, että olisin tehnyt tähän tyyliin Leijonakuningas-lapaset, mutta en sit osannut piirtää riittävän hienoa leijonaa. Toi Lumi Karmitsan neulekirja vaikuttaa kyllä aika kivalta, joulupukki kuuletko mua? Pelasin siis kuitenkin excelillä (kyllä, se on paras tietokonepeli), ja tein semmosen lapaskaavion mihin voi piirtää toiselle puolelle kuvioita, ja sit se laittaa sen peilikuvaksi toiseen lapaseen. Kamalaa kun osaa oikeesti tehä excelillä kaikkea tommosta täysin turhaa :D
Puikkoina mulla oli 3 mm puiset pyöröt. Nää värit erottuvat livenä paljon paremmin kuin kuvissa!
Tässä on ollut pari pelireissua (2 voittoo 1 tappio tähän mennessä), matkoilla on tullut neulottua. Jotain telkkarineulomista on kanssa tapahtunut. Kun ei oo enää oikeastaan luentoja, vaan pitää vaan näpyttää gradua, niin ei oikein voi luentoneuloa :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...