lauantai 19. toukokuuta 2012

ABC123

Mulla on ollu viime aikoina ihan hirmu paljon kaikkea tekemistä. Ja SILTI päätin ruveta leikkelemään lehdistä kirjaimia, jotta voin askarrella niistä magneetteja! Pelastin iskän työpaikalta mainoskalenterin, joka oli semmoinen kiva taipuisa A4-kokoinen magneettilevy. Siihen liimailin kivoja kirjaimia, ja pistin päälle kontaktimuovia, ja leikkasin irti.
Ihan tajuton homma, paljon helpommalla olisin päässyt jos olisin ostanut valmiit lunnaskirjemagneetit Tigeristä :D Näin nimittäin tämän tapaisia magneetteja, kun kerran kävin siellä. Ihan alunperin näin magneetteja täällä joskus sata vuotta sitten :D Ei muuten kannata leikellä magneettilevyä millään äitin parhailla ompelusaksilla, ne meinaan voi mennä pilalle!

...nyt kun mulla on näitä magneetteja, tarttisin enää oman jääkaapin, eli käytännössä oman kämpän, eli käytännössä pitäis päästä opiskelemaan :D
Magneettinäpräyksen lisäksi olen mm. ommellut siskolle mekkoa, laittanut taulun seinälle, pessyt polkupyörän, laittanut valokuvia albumiin, ja valkannut lisää teetettäviä (Eirikuvalla on joku supertarjous, kymppikuvat vaan 0,06€/kpl!) ja leiponut piirakoita juhliin ja ja ja ...

Kävin myös koululla hakemassa YO-tulokset, ja hyvin kävi! Jos (kun) allaolevasta kuvasta ei tajua mitään: ensin on fyssan pisteet (jäi pisteen päähän E:stä, hitsi!) ja sitten kemian ja matikan pisteet. Kurja toi mun matikkarivi, kun toi viiminen on vaan 5... :D Ja alimmasta kuvasta näkee arvosanat -> KEMIASTA JA PITKÄSTÄ MATIKASTA L!!! (pitää hehkuttaa täälläkin, kun kerrankin on aihetta:D )
Tää vois lähtee maistelemaan vielä pari piirakkaa (ja sitten taas huomataan että niitä ei ole yhtään kun on juhlat) :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...