torstai 3. toukokuuta 2012

Sitä tikulla silmään...

Menin pihalle leikkimään legoilla kun oli niin nätti ilma, ihanaa, kesä on täällä kohta :D Mun tapauksessa leikkiminen vaan tarkottaa sitä, että sählään kynttilän, klemmarin ja kirurgiveitsen kanssa, ja tässä tulos:
Maailman hienoin muistitikku! Näin vähän samantyylisen kauan sitten jossakin netin syövereissä, ja nyt äiti osti tosi pienen muistitikun (omaan käyttöönsä) jonka heti tietenkin omin :D Punainen pala on pakko olla, muuten silmäkappale tippuu pois. Valkoinen pysyy tosi nätisti kiinni tikussa (tikku oli tosiaan ihan tuollainen mini, kun se ostettiin!) ilman liimaa tai mitään, sen verran vinoon tein reiät, siis IHAN tarkoituksella!
Reikien tekeminen oli lievästi sanottuna hankalaa. Valkoisen palikan rei'istä en edes halua ottaa kuvaa, koska ne ovat niin vinot, rumat ja mustat, mutta keltainen näyttää tältä:
Valkoisessa on tosiaan kaksi reikää, jotta tikku mahtuu läpi ja sen saa vaikka avaimiin kiinni metalliosassa olevasta reiästä. Lisäksi otin palikoiden keskellä olleet ympyrälieriöt tai ne, jokainen joka on leikkinyt legoilla, tietää mistä mä puhun :D pois, jotta tikku mahtuisi sisälle.
Ja voi kuinka kätevää! Irroitetut palaset saa tosi kätevästi talteen, kun tikkua käyttää! :D Siinä se tuijottaa... Valitsin silmän, koska tehdessäni korviksia en saanut käsiini punaista silmäpalikkaa. Jes, voin ruveta rakentelemaan täällä korviksista ja muistitikusta kaikkea jänskää... :D
JEE kohta on lehdet ihan kunnolla puussa!! :) Ja västäräkkejäkin oon nähny, eli kesä on oikeesti ihan kohta täällä :)

2 kommenttia:

  1. Ai että kun itekki tuommosen tikun sais. Mistä hankit tuon muistitikun kun ei meinaa ainakaan tuommoisena täältä päin löytyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo pieni harmaa tikku on muistaakseni jostain Anttilan tarjouksesta, mutta en tosiaan ole ihan varma kun sen äitiltä vein. Toisena vaihtoehtona mietin, että olisin voinut tuhota jonkun vanhan tikun ja ottaa sieltä sisältä vaan ne oleelliset osat. ;)

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...