perjantai 4. toukokuuta 2012

Vihreää, vain vihreää

Vapun seutuun mummolareissulla pelattiin sitä ikivanhaa Monopolia. Edelleen se kaikista paras ;) Sieltä sitten "pelastin" pari taloa koska eihän siitä tule edes kamalaa maksua, kun menee tontille jolla on talo, eli ei kukaan huomaa! Samalla kun tein muistitikkuani, pistin myös taloihin reiät, jotta voin tehdä niistä korvikset! Hirveän säätämisen jälkeen sain rei'istä pujotettua renkulat, ja ne laitoin toisilla renkailla kiinni korviskoukkuihin.
En tosiaan tykkää korviskoukuissa olevista metallihäkkyröissä, joten korvaan ne helmillä. Paljon kivemmat noin! :) Helmet kannattaa kiinnittää liimalla, koska muuten ne tippuvat tosi helposti pois. Tai ainakin itse olen hukannut noin miljoona pikku helmeä kun en aluksi tajunnut liimata niitä kiinni :D Talojen sisälle laitoin myös liimaa, kun en mahtunut pihdeillä puristamaan renkaita kunnolla kiinni. Toivottavasti eivät putoa.
Olin tällä kertaa tosi luova tän kuvaamisen kanssa, menin kameran kanssa heilumaan pihalle:D Onneksi naapurit eivät katsoneet kuin vähän, mitä mä touhusin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...