torstai 20. syyskuuta 2012

Koruhenkari

Jossain törmäsin ideaan, että metallihenkari oli päällystetty langalla. Jossain muualla taas olin nähnyt, kuinka koruja oli laitettu samantapaiseen henkariin roikkumaan. Mun piti saada korvikset jotenkin järkevästi esille myös mun uudessa luukussa, joten päätin virkata henkariin kirjavaa lankaa ja laittaa korvikset ja muut härpäkkeet siihen roikkumaan. Nyt tää viritelmä on mun huoneen seinällä, roikkuu Ikeasta ostetussa koiran pyllyssä :D Se vaan on vähän huonossa paikassa, mutta en satu omistamaan ruuvimeisseliä, joten en saa ruuvia joka oli siis edellisen asukkaan jäljiltä siirrettyä mihinkään...
Virkkasin ensin hirmu pitkän pätkän ketjusilmukoita. Mittailin, että se riittää koko matkan rautalankaa pitkin. Tämän jälkeen rupesin virkkaamaan kiinteitä silmukoita siten, että rautalanka jäi väliin. Aloitin tuosta keskeltä, jotta aloituskohta jäisi nätisti piiloon.
Kuvista puuttuu ainakin vihreät rusettikorvikset! Ne olivat vissiin mulla korvissa kun säädin kameran kanssa :D Kaikkia roikkuvia korviksia en saanut mahtumaan vauvanruokapurkkiin, joka toimi kuljetuskippona. Kotona olevassa korvistaulussa on siis vielä jokunen pari korviksia! :D

Mulla oli muuten keskiviikkona fiksu olo, kun hilluin ympäri kyliä yökkäripöksyt jalassa ja alla näkyvä eukonkanto-T-paita päällä. Bongaa kuvasta Halonen, Putin ja vaikka keitä muita kavereita! Joku randomi jätkä sanoi mulle, että toi paita on hienoin minkä se on koskaan nähny :D Meillä oli siis kastajaiset, teemalla pyjamabileet. Olin ihan paniikissa kun käytiin joku aika sitten ainejärjestön toimistossa ja siellä oli kastelukannu, jossa luki "KASTAJAISKANNU". Sama kannu oli tuutoreiden mukana, kun he rupesivat kastamaan meitä. Loppujen lopuksi meidän päähän vaan ruiskutettiin pikkusen vettä semmosilla pikkusilla ruiskuilla :D Lisäksi otsaan lyötiin hieno leima. BTW olin eka meijän vuosikurssilta joka kastettiin, vou! ;)
Tänään sain viimeinkin opiskelijakortin haettua! Mukana tuli myös tosi kiva kangaskassi, sekä kuponki, millä sai Sokokselta kaksi VAPAAVALINTAISTA House-collectionin mukia. Vapaavalintaisuus tosin rajoittui mustiin ja oransseihin mukeihin, olisin halunnut semmosseen hienon pilkullisen... :D Vaan kyllä näistäkin varmaan kaakaota voi juoda.
Näin täällä ja täällä juttua  Kuopion keskustassa olevista neulegraffiteista. Näitä mukeja kun kävin hakemassa, keksin, että löydän ainakin Savonkadun Suokadun ja Käsityökadun kulmaan, ja jee, siellä oli kuin olikin Antineulegraffiti! :) Otin siitä kuvankin, tosin kännykällä. Olkaa onnellisia, kun mulla ei ollutkaan kännykkäpiuhaa täällä kotona, koska sen kuvan laatu on vielä huonompi kuin ylläolevien kuvien :D

7 kommenttia:

 1. Hauska toi henkari-idea! Oon itsekki miettinyt noiden mun korvisten säilytystä jollain järkevämmällä tavalla ja tollanen olis aikas kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Oon huomannut tän oikein toimivaksi systeemiksi :)

   Poista
 2. Huippu toi koruteline ! Ja sitten uudelle kuopiolaiselle vinkki, Savonkatu ja Käsityökatu ovat samansuuntaisia, joten ne eivät risteä, vaan toinen oli Suokatu, mutta annetaan anteeksi ;)) Piti ihan tarkistaa omasta blogista, että olinko minä sekoillut, sekään kun ei olis uutta. Tule mukaan meidän neuletapaamisiin. Seuraava on ke 26.9. klo 17 alkaen Napissa ja Nauhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, se on kaiken lisäks kiva sisustuselementti :D ohops, ei oo tää keskustan kartta vielä ihan hallussa... :D En oikeen pääse ainakaan tohon neuletapaamiseen kun mulla sattuu olemaan korisreenejä samaan aikaan :/ (ja muutenkin, mun neulominen on tasoa "perussukka seiskaveikasta" :D)

   Poista
 3. Huippu toi koruteline ! Ja sitten uudelle kuopiolaiselle vinkki, Savonkatu ja Käsityökatu ovat samansuuntaisia, joten ne eivät risteä, vaan toinen oli Suokatu, mutta annetaan anteeksi ;)) Piti ihan tarkistaa omasta blogista, että olinko minä sekoillut, sekään kun ei olis uutta. Tule mukaan meidän neuletapaamisiin. Seuraava on ke 26.9. klo 17 alkaen Napissa ja Nauhassa.

  VastaaPoista
 4. Moi! Ihailin sun tekemiä korviksia! Mietin että olisiko sinulla mielenkiintoa myydä mitään? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noita korviksia tosta en halua myydä, mutta voin tehdä uusia käytännössä samanlaisia :) (paitsi että käytännössä mun kaikki koruvehkeet on toisella puolella suomea, ja osa on kierrätysmateriaaleista joten ihan samanlaisia ei saa) pistä vaikka sähköpostia reetta_greippi@hotmail.com että minkälaisia haluisit! :) ja en pyydä mitään kiskurihintoja :D

   Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...