keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Paperikorvikset

Kävin tosi kauan sitten Hitomissa. Ei mulla ollut edes tarkoitus ostaa mitään, mutta lopulta kuitenkin ostin helmiä. Jotta voisin tehdä korvikset. Ylläri. Siellä oli meinaan hirmuinen pönttö täynnä Caring Hands -paperihelmiä. Mulla oli hirmuinen vaikeus valita, mitkä kaksi helmeä olisivat täydellinen korvispari. Joten otin sitten pari helmeä enemmän. Korvikset eivät tietenkään ole samanlaiset, sehän olisi ihan tylsää :D Päädyin loppujen lopuksi pistämään kaikki helmet yksiksi korviksiksi. Helmet on pujotettu korupiikkiin, joka on ripustettu koukkuun roikkumaan.
Helmet on tosissaan tehty kierrätyspaperista, näistä voi bongailla kirjaimia tai kuvia. Joku vuosi sitten olin katsomassa työnäytöstä, jossa ugandalainen nainen pyöritteli näitä helmiä vanhoista julisteista leikatuista suikaleista. Itsekin sain kokeilla helmien tekemistä, ja kyllä ihan suosiolla jatkossakin ostan joko valmiita koruja tai irtohelmiä, oli sen verran hidasta hommaa! Pyörittelyn lisäksi helmet pitää lakata, ja siinäkin menee jotain kuukausi, huhhuh! :D Niin, ja Caring Hands -helmistä menee tosi paljon tuloja suoraan niille naisille, jotka näitä tekee, että siinäkin mielessä haluan ostaa enkä pyöritellä itse!
Nää on vaan niin ihanan väriset, mä tykkään! Mulla ei ollutkaan ennen kuin muutamat turkoosit korvikset, niin näitä tulee käytettyä! :) Vaan miksi tää oikeanpuoleisempi näyttää varsinkin alimmassa kuvassa ihan kierolta!
Mulla on muuten hauska radio. Sain siihen NRJ:n soimaan (samantien sieltä soi Astronaut<3), mutta heti kun astuin askeleen taaksepäin, radio rupesi rätisemään. Siihen ilmeisesti vaikuttaa hyvinkin paljon, missä mä liikun :D

2 kommenttia:

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...