perjantai 12. lokakuuta 2012

Sano nyt jotain tästä sekavasta höpötyksestä

Pyysin iskää tuomaan mun kakon, kun se kerran pyörähti tässä mun kämpillä. Ja sehän toi. Sain sen avulla kerittyä Eräsukkalangan (tuttavallisemmin eräjormalangan), jonka ukki osti mulle kerran Iisalmen markkinoilta. Siitä piti tulla sukat, oikein kivat pitkävartiset. Vaan ei tullut, siitä tuli (tai tulee, mulla ois vielä jäljellä toinen vyyhti) kasa neliöitä. Missään en nimittäin ole nähnyt pitkään aikaan keltaista seiskaveikkaa (ENKÄ PINKKIÄ!!!!), niitä tarttisin mun huisin isoon peittoprojektiin. Jos joku tietää mistä niitä saa, tai vastaavaa muuta lankaa, niin heittäkää vinkkiä! Nyt mulla on jo 119 neliöö, jos oikein laskin :)
Neliöt on oikeen loistavia leffan aikana väsättäviä. Katottiin tänään kaverin kanssa semmonen ku Wild Target. Kunnon repeeminen, kun siellä oli taas hirmu paljon tuttuja näyttelijöitä: Ron Weasley lymysi auton alla, Arthur Dent hääräsi salamurhaajana ja Davy Jones toisena (sama tyyppi kuin Love Actuallyn ihme laulajahiippari). Taulukauppiaan apuri oli tän laulajahyypiön manageri :D Muutenkin leffa oli hirmusen laadukas :D Niin, ja tässä joku aika sitten käytiin kattomassa kotimainen uutuus 3Simoa. Sekin oli oikeesti ihan hyvä!

Leffaevääksi me tehtiin kikkareita. Aivan tositosi hyvää naposteltavaa, omnomnom. Joku saattaa tuntea ne nimellä cookie pops. Tätä ohjetta me sovellettiin, käytettiin tosin vaan yksi pötkö Pirkka-mustikkatäytekeksejä ja yks levy valkosuklaata, ja laitettiin vaniljarahkaa kun ei tota vaniljarahkaVALMISTETTA sattunut K-marketista löytymään :D Kuva on ikivanha, oon siis aiemminkin näitä tehnyt, ja piti turvautua arkistokuvaan kun ei sattunut kameraa mukaan. Meijän tänkertasista kikkareista ei tullut ihan näin hienoja, koska meillä ei ollut strösseliä, mutta suklaakuorrutus onnistui hyvin, kun sulatettiinkin suklaa muovipussissa vesihauteessa ja siitä pursotettiin pallukoitten päälle! Kikkareita kannattaa myös pitää riittävän kauan jääkaapissa, jotta suklaa jähmettyy oikein kunnolla eikä tahmaa sormia jolloin virkkaaminen hankaloituu... :D
Anttilassa on nyt ale. Selasin sitä mainosta, ja sit bongasin sieltä, että kaks mun mielestä parasta Green Dayn levyä makso yhteensä kympin! Sinne siis heti seuraavana päivänä koulun jälkeen :D Samalla kävin myös Eurokankaassa. Nanson trikoota, 2 €/metri. Siis hyvälaatusta puuvillatrikoota, ja värikin oli just sitä mitä etinkin! No, nyt mulla on sitä sit ihan reilusti varastossa, vaikka kyllä tiiän mitä siitä tulee ;) Seppälässäkin pyörähdin, löysin sieltä arskat. Kattelin noita jo kesällä, ja aattelin etten niitä tarvi. No, nyt ne makso euron niin raaskin ostaa:D Ostin myös tommossen piiitkäketjuisen riipuksen. Halvemmalla saa valmiin korun alesta kuin jos ostais pelkästään tuota ketjua jostain korutarvikekaupasta. Tosta tulee mulle korvikset.
Huominen päivä kuluu saumurin laatuseurassa, mulla tosiaan on paljon kaikkea mitä ompelen :D Vaikka osa mun suunnittelemista ompeluksista on jo valmiita. Ja illalla mua oottaa Sami Hedbergin keikka! :D

1 kommentti:

  1. kiitti, lukijaksi saa liittyä jos haluu enempi seurailla mun säätämistä! pitääkin käydä vastavierailulla! ja viikonloppuja sinnekkin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...