torstai 13. joulukuuta 2012

Ketunhäntä peukalossa

Kaverilla oli vaan yhet tumput. Harmaat yksiväriset, perusperushanskat. Joten mä tarjouduin neulomaan hänelle toiset lapaset. Ihastuin kovin tumppuihin, jotka näin täällä, ja aattelin, että voisin myös tehdä jotain samantyylistä. No, tietenkään mun versio ei näytä yhtään samanlaisilta! :D Lapaset kuitenkin esittää kettua. Vaikka nää kyllä taitaa näyttää enempi kissalta. Mutta kaveri sanoi, ettei se haittaa, koska heillä on ollut vähän samannäköinen kissa :D
Lankana näissä on oranssia (ja hännänpäässä luonnonvalkoista) seiskaveikkaa. Silmukoita mulla taisi olla 45 varressa, peukkulevennysten jälkeen kavensin silleen, että jäljelle jäi 44 silmukkaa. Varteen tein palmikkoja, ne menee eri suuntiin! :D Kukaan ei kuitenkaan huomais tuotakaan yksityiskohtaa. Mua itteeni vaan häiritsisi, jos tietäisin, että palmikot VOISIVAT olla eripäin kierteellä, mutta ne eivät ole :D Palmikoissa on 3+3 silmukkaa, joita veivasin edestakaisin. Välissä on nurjia ja kiertäen oikein neulottuja silmukoita. Oon vähän miettinyt, että pitäisikö ennen palmikoita tehdä jotain perus oikeinnurinjoustinneuletta, kun noi reunat menee vähän tollai käppyrälle? Viisaammat auttakaa mua!
Silmät ja nenu ja suu ja viikset ovat ylijäämänallea. Silmiin virkkasin muistaakseni kaksitoista pitkäpylvästä, ja siitä tuli sopivankokoinen pylpyrä joka ei pullistellut mihinkään suuntaan. Napit ovat jotain vanhoja eriparinappeja. Suun virkkasin tosi hankalasti, lanka kulki lapasen sisällä ja koukku yläpuolella. Mutta tuli ihan vinkeä virnistys :3 Korvatkin meinasin virkata. En vaan mitenkään onnistunut tekemään virkkuukoukulla suloista kolmiota, joten päätin sitten neuloa korvatkin. Ne ovat nyt ihan käppyrät, kun unohdin höyrytellä niitä. Luppakorvainen kettukissa! :D
Lapasista tuli juurikin sopivan reilut, että vanhat harmaat lapsut mahtuvat alle kun on tälleen superkylmä! Plus saaja tykkäsi! :) Nää olivat myöskin vuoden vika luentoneule! Vaikka suurimmaksi osaksi näitä neuloinkin bussissa matkalla farmasian päiville, ja nää valmistuivat jo kaaaauankauan sitten. Elättelin kuitenkin toivoa paremmista kuvista, niin siks postailen vasta nyt :D Eli rakas joulupukki, olen ollut superkiltti, toivoisin ihan ikiomaa järkkäriä joululahjaksi<3 Anttilassa oli ainakin joku aika sitten tarjouksessa semmonen, missä olis kaks objektiiviakin mukana ;) Siskorakas kuitenkin unohti ottaa meijän paremman kameran mukaan, kun kävi kylässä viikonloppuna, niin näillä kuvilla sitten mennään!

Loppuun vielä aiheeseen sopiva kettu-uutinen, klik! :)

2 kommenttia:

  1. Apua miten ihanat! Onpa ketuilla muikeat ilmeet :DD kiva kun inspiroiduit lapasistani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo näistä tuli kyllä ylisöpöt! :) näin muuten jari-pekka-huoltsikalla olevassa random kaupassa vähän samantapaiset pikkulasten kettutumput!

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...