keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Korttitehdas

Tein lähetettäväksi huimat seitsemän joulukorttia! Käytin niihin aiemmin virkkaamiani pikku sydämiä. Silkkinauha on ostettu Tigeristä. Samaa nauhaa olen muuten myös letitellyt mukaan kalanruotolettiin, tulee ihan joulukampaus! ;) Kultainen tussi on Suomalaisesta. Toivottavasti tää nyt kestäis pari seuraavaa joulua.
Tiimarin normi korttipohjilla on toiset korttipohjat, joihin ompelin silkkinauhaa, jossa sydämet vähänniinkuin roikkuu. Paitsi näissä kahdessa sinisessä, niissä silkkinauha on ommeltu suoraan pohjaan kiinni. Tosiaan, käytin ompelukonetta. Mulla ei nimittäin ole kuin paperiliimaa kämpillä, ja en ollut ihan varma sen kestävyydestä, kun liimaillaan silkkinauhaa ja pahvia :D Osaan korteista tuhrin vielä jotain epämääräistä pistettä ja viivaa kuvan ottamisen jälkeen, kun pistelin nämä kuoriinsa. Mun mielestä näistä tuli ihan kivat. Kaikki on periaatteessa samanlaisia, mutta kuitenkin niissä kaikissa on paaaaaljon eroja :D
Siskolle tein pakettikortin. Leveyttä semmonen reilu puol metriä? Entiiä. Paljon joka tapauksessa :D Upeita mainosjulisteita tässä hyödynsin. Sekä liimapuikkoa. :D Mulla on systerille myös superhieno joululahja, mutta siitä en sitten puhu tän enempää, kun ei sitä koskaan tiiä jos se eksyy tänne!
Tein vielä muutaman ihan oikean pakettikortin. Kaikki, jotka meinaa heittää seinäkalenterinsa pois uutenavuotena, HÄVETKÄÄ! Niistä saa meinaan tosi hyvää matskua esimerkiksi pakettikortteihin. Nämä leikkasin (kirurgiveistä apuna käyttäen, koska saksilla ei saa suoraa vaikka kuinka yritin...) neliöiksi, ihan suoraan siitä kalenterin reunasta, ja leikkasin tähtileikkurilla reiän, mistä nämä saa kiinni pakettiin. Kui yksinkertaisia, mutta silti aika nättejä! :)
Täällä on kylmä. Ajelin tänään illalla Iisalmeen päin (iskä ajoi), lämpötila auton mittarin mukaan -26 °C... Mutta tähdet näkyi tositosi nätisti! Sieltä bongasin vaikka mitä kivaa, kuten Orionin, Kassiopeian, Pegasuksen ja Härän :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...