torstai 27. joulukuuta 2012

Namusia ripustettu ompi kuusen oksilla!

Tällä kertaa tää joululaulu toteutuikin ihan oikeasti! Pyysin mummua tuomaan pussillisen mariannekarkkeja, ja tässä tulos:
Inspis ja ohjeet löytyvät täältä. Tästä tuli oikeesti hieno, vaikka onkin läpällä suunniteltu! :D Ideana siis on niitata karkkeja peräkkäin, jolloin tulee tosi kiva köynnös ripustettavaksi kuuseen tai johonkin. Plus karkit voi lopuksi syödä, jos on varovainen, niitit meinaan ovat teräviä ;) Tuli hirmunen lentävä lähtö joulunviettopaikastamme mummolasta, että unohdin tyystin tän hienon koristeen :( no, ehkä sisko söi näitä karkkeja munkin puolesta :)
Niitit eivät edes näy kauheasti tuolta karkkien välistä, kui siistii! Tässä kuvassa kuuseen ei ole vielä viritelty muita koristeita, heitin tän meinaan oksille heti kun tultiin mummolaan :D Kynttilät oli kanssa yksi episodi. Testattiin yhtä sarjaa, että toimiihan ne. Toimivat vielä laatikossa. Viriteltiin ne oksille, laitettiin kaikkea muuta sälää siihen päälle, ja pistettiin piuha seinään. Siinä vaiheessa eivät enää palaneet. Mur. Ei sitten muu auttanut kuin ottaa käytännössä kaikki irti ja viritellä toiset kynttilät tilalle... :D
Pari random kuvaa vielä loppuun. Eka on otettu aatonaattona, mutta jälkimmäiset on napattu myöhemmin mun uudella vauvalla, omalla järkkärillä<3 kiitos pukki ja pukin pikku apurit! :)

Kuvassa siis ukon sukset. Näillä pääsee hiihtelemään ympäri taloa :D Äitin ja enon vanhat sukset on liimattu yhteen, jotta kantavat myös umpihangessa. Ja noi kengätkin ovat aika hauskat! :)
Coolein apina koskaan. Mitäpä tähän muuta sanois :D
Ajeltiin kohti toista mummolaa, ja oli hirmu iso ja punainen kuu! Bongaa kuvasta myös pinkki auto :D
Oon heilutellut tosi ahkerasti puikkoja, eli neulejuttua tulossa varmaan aika pian! :)

4 kommenttia:

 1. Vähän kiva idea tuo marianne-pötkö! :D Täytynee ensi vuonna toteuttaa tuollainen, jos muistaisi. Ja eipä oo tullut vähään ainaan nähtyä yhtä coolia apinaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo niin on, ei tosiaan ollu mun oma idea mutta kuitenkin! :) ja toi apina, meil oli kivaa yöllä siskonkanssa... :D

   Poista
 2. Ai kun kiva kuusenkoristeidea :). Täytyypä laittaa korvan taakse ensi joulua varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on! tän vois myös toteuttaa vaikka mistä muista kivoista paperikarkeista:)

   Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...