lauantai 27. huhtikuuta 2013

Suklaakeksejä

Sain mun purkit jee! Tein nämä pääsiäisenä, kun olin käymässä kotikotona. Kaikki nämä esineet ovat valkosavea, ja kestävät uunit ja pesukoneet (jos siis olis pesukone...) ja kaikki ihan kepeesti :) Muki on dreijattu. Jostain internetin ihmeellisestä maailmasta sain idean, että mukiin vois pistää viikset, niin näyttäis siltä, että juojalla on viikset, tähän tyyliin :D Maalaus vähän levähti, mutta ei voi mitään.
Lautanen, kulho tai mikä toi nyt onkaan, alusta, on tehty pikkusista pallukoista, jotka liitetiin yhteen. Tosta tuli aika kiva! Jos olisi jaksanut, olisin tehnyt vielä isomman. Pelkäsin kuitenkin, että se olis mennyt rikki kun siirtelin sitä. Vois siinä silti kynttilöitä poltella.
 
Mukin lisäksi dreijasin pari muutakin purkkia. Vasemmanpuoleisesta tuli aika kiva, vaikka noi kuviot eivät näy niin kuin kuvittelin. Oikeanpuoleinen pallo taas on legendaarinen "ei tälle mitään käy vaikka kallistan tätä levyä jolla se on HUPSISTA"... Kallistelin nimittäin tuota pallukkaa, kun katselin, olisko se kivan muotoinen. Sit se päätti tehdä itsemurhahypyn. Sain sen kuitenkin kiinni ja siitä tuli vain vähän epämääräinen :D 
Noista kiekuroista piti tosiaan tulla vähän selkeämmät. Keramiikan kanssa vaan ei koskaan voi olla ihan satavarma, mitä sieltä uunista tulee ulos, joten... Nyt kävi näin. Ehkä ens kerralla niistä tulis erilaisia. Saas nähä. Lasite oli kait jotenkin paksua tai jotain. Kiitokset äitille joka näitä lasitti kun en ite ollut paikalla :)
Jämäsavipalasista näpersin pari tipua. Pingviini oikeasti vilkuttaa, mutta sen vilkutussiipi on pöllön takana. Ja pöllö raukka itkee. Voi toista!
Vihdoinkin meidän vessaan tuli saippuakulho! Tässäkin lasite pääsi yllättämään. Maalauksen jälkeen (klik) saippuan kemiallinen kaava näkyi ihan tosi hyvin, mutta nyt siitä saa selvää justjust... Vaan haitanneeko tuo, saippualle on joka tapauksessa nyt alusta kylppäriin, jotta sen ei tartte lojua pitkin pöytää!
 
Kävin tässä yksi ilta pyöräilemässä. Kaverit täällä ovat varmaan jo kyllästymiseen asti saaneet kuulla, kuinka tykkään Kuopiosta, mutku tää nyt vaan on kiva, kun täällä on mm järviä. Pyöräilin Saaristokadun päästä päähän, oli tosi ihana kun aurinko paistoi ja sitä rataa! :) Pitäis mennä uudestaan, jos vaikka jäät olisivat jo lähteneet tuolta, nyt oli vasta vähän sulaa.
Kävin myös Kuopion keskustan Citypörssi-kirpputorilla. Löysin kaikkea kivaa :) Green Dayn ja Simple Planin levyt, ja niittivyön. Ostin ton vyön, kun mun sisko haluais semmosen lippiksen, jossa on niittejä. Hän jo osti perus mustan lippiksen, mutta niitit vaan puuttuivat. Käytiin ettimässä pääsiäislomalla Hyvinkään kirppiksiltä just tommosta vyötä, vaan ei löytynyt. Nyt löysin.
Yhtenä iltana tuo vyö lojui mun lattialla, kun olin menossa nukkumaan. Sit kun laitoin valot pois, tajusin, että noi valkoiset niitit hohtaa pimeessä!!!! :D Kämppis tykkäsi kovasti, kun sekin oli just mennyt nukkumaan ja mä ryntäsin sen huoneeseen ihan innoissani hihkuen :D Laitoin pari noita pimeessä hohtavia mun haalareihin. Että löydän motivaatiovalaan sitten kun epätoivo jossain bileissä iskee... :D Kehystin niillä myös Shcliirenschauerin nimmarin. Yks niistä niiteistä tipahti tosin jo jonnekin. Mutta kyllä se siitä!
Kirppikseltä löysin myös takin. Se on vähän lyhyt. En vaan voinu jättää sitä sinne roikkumaan, kun sen hinta oli kokonaista 50 senttiä! Sitäpaitsi, toi on oikeestaan ihan loistava pituus takille, jota käyttää haalareitten kanssa. Ei jää vyötärölle sidottujen hihojen alle kovin pahasti! :) Eilen oli gladiaattoripäivä, ja sit siellä oli kaikkee hurjaa. Kokeiltiin sumopainia, juoksubenjiä, rodeoo ja vaikka mitä muuta! Noita kuvassa olevia ihme polkupyöriä oli tosi hankala ajaa, kun niissä piti ohjata sillai että kallistaa. Selvisin siitä kuitenkin :D Huomatkaa muuten vasemmasta polvestani Pellervo. Siis se viikset+nappisilmät. Joo. Kauniin sotamaalauksen ja -kampauksen voi myös halutessaan huomioida.
Semmosta tällä kertaa! Nyt pitäis vielä motivoitua vähän lukemaan tenttiin, kun huomenna olis harkkapelireissu edessä ja maanantaina pitäis osata... No, kyllä se siitä!

Otsikko ei liity mitenkään tähän tekstiin. Tässä vaan ääneen pohdiskelin, mitä otsikoksi ja sit Linnea ystävällisesti auttoi mua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...