maanantai 22. huhtikuuta 2013

Sulkapitsiä

Yllättäen neuloin huivin. Sain isovanhemmiltani synttärilahjaksi hifistelylankaa (Regia Lace) ja hifistelypuikot (Knit-Pro:n pyöröt) ja niillä sitten neuloin huivin.
Mietin mallia aika pitkään. Totesin, että en löytänyt mitään valmista superkivaa ohjetta, jonka olisin osannut neuloa, siispä vähän sovelsin :D Selailin Ravelryä ja sitten löysin tämän ohjeen. En kuitenkaan halunnut neuloa noin paljoa sileää neuletta, tarkemmin ottaen en halunnut yhtään sileää, joten päätin tehdä vaan kolme kertaa tuon pitsiosuuden. Tein muuten just ohjeessa mainitun määrän noita kerroksia! Ja tuli aika iso. Miten ne aina venähtää pingotuksessa :D
Tykkään kyllä tuosta pitsikuviosta, se on tosi nätti! Ja pääsee tällä ohkasella langalla hyvin näkyviin.
Otin taas taiteellisia kuvia, kun olin pääsiäisen jälkeen mummolassa. Joo, huivi on ollut valmiina siis tooooosi kauan, Ravelryyn olen merkannut tän valmistuneeksi maaliskuun vikana päivänä... Enkä oo vielä oikeesti käyttäny tätä! Asia pitää korjata. Vaikka heti huomenna.
 Tykkään muuten ihan mielettömästi noista huivin reunoista, ne kun ovat tuollaiset tuollaiset, kattelkaa ite :D Tuollaiset aallokot!
Ja huivi on ihan läpinäkyvä. Silti on tosi kummaa, että pitsihuivit lämmittävät aika mukavasti! Huivi on vähän kulmikas, kun siinä on tosiaan vaan kolme lohkoa, mutta ei se mun mielestä haittaa. Tää näyttää ihan hauskalta päällä :)
Tässä vielä vähän lähempi kuva noista sulkakuvioista. Käsittämätöntä, miten normaaleilla kavennuksilla ja langankierroilla saa ihan tosi nättejä kuvioita aikaan!
Hankala yrittää keksiä mitään älykästä sanottavaa tosta huivista, kun siitä tuli hieno ja siitä on aikaa, kun sen neuloin! Me likes :)

2 kommenttia:

  1. Oh aivan ihana! <33 Ja olenkin tainnut jo nähdä tämän huivin useampaan otteeseen... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :D joo oon saattanu pariin otteeseen mainita tästä sulle :D

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...