maanantai 15. huhtikuuta 2013

This is pure epicness

JES mulla on läppäri joka toimii! :) Paljon on viimeseen pariin viikkoon mahtunut, mm. meidän epic tuparit. Tässä vähän mitä kaikkea namia meillä oli syötävänä. Me kaikki kolme tehtiin syötäviä. Kämppikset tekivät lohituorejuustopiirakkaa, tonnikalapiirakkaa ja kauralastuja. Ite tein pullaa ja kikkareita. Oi nam, tulee nälkä kun kattelen tota pöytää :D
Vähän arvioin väärin ton pullan määrän. Tarkotus oli leipoa semmonen yks kranssi, mikä täyttäs yhen pellin. No joo, litrasta maitoa tulikin kaksi semmosta jättisuurta pullaa :D Saatiin kuitenkin syötyä tupariporukalla jotain puoltoista pullaa, ja sit seuraavana päivänä tehtiin kämppisten kanssa köyhiä ritareita. Voi meitä syöppöjä :D Pullakuva on sitten by Linnea! ;)
Pullan lisäksi tein kikkareita. Tai cookie popseiksi niitä voi myös kutsua, mutta kikkareet on tuttavallisempi nimitys :D Niissä on kaksi minttudominopötköä ja suunnilleen puoli pötköä tavallisia. Erottelin täytteet, laitoin keksikuoret muovipussiin ja kaulitsin päältä, ja sitten sekottelin murut ja täytteet ja pari lusikallista vaniljarahkaa. Pyörittelin pikkuruisia "lihapullia", jotka vein partsille vähän viilentymään, ja sitten sulatin pussissa Pandan valkosuklaalevyn, josta pursotin jokaisen kikkareen päälle suklaata. Linnea auttoi strösseleiden kanssa, ja näistä tuli ihan superisuloisia ja kaiken lisäks tosi hyviä!
Tuparilahjaksi saatiin - ruokaa. Sekä yleiseen syöntiin tarkoitettuja että makaroonia. 3975 g homogeeninen makaroniseos. Sisältää:
tomaatti-chilipasta 171 mg
forfalle 57 171 mg
tricolor-simpukka 145 mg
raketti spagetti 120 mg
makaroni 137 mg
sydän-makaroni 137 mg
railakas raketti-spagetti ad 1 g
...jostain voi päätellä, että myös kaverit opiskelevat farmasiaa :D Makaronien seassa oli kastikejauhepusseja, niissäkin oli omat tuoteselosteet. Nyt on ainakin sapuskaa vähäksi aikaa!
Asiasta kukkaruukkuun, myös Patrik (hyvää nimpparipäivää näin päivän etuajassa!) asustaa nykyisin meidän jääkaapin ovessa :) Kaveri sai sen Kindermunasta, ja ylläripylläri hänellä ei ollut sille käyttöä. Heheeee :)
Jos vaikka saisin kaikki miljoona muutakin asiaa postattua tänne lähiaikoina, ni olis kiva :) Ja olis kiva jos ehtisin selailla kaikki miljoona kivaa blogia läpi, jotka mun lukulistallani on....

2 kommenttia:

  1. Ihana Patrik! Itse yritin joskus viime vuonna vapun tienoilla metsästää Kinder-munista Barbababoja, mutta sain vain puhallettavia pahvieläimiä tms., joten oon tänä vuonna päättänyt olla metsästämättä noita ihania Paavo Pesusieni - hahmoja :D (jospa joku muu sais tollasen ja antais sen mulle... pitää vihjata siskoille et ostaisivat Kindereitä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mäki yritin metsästää nyt, sain semmosen lentävän roskan, kuten veljeni asian ilmaisi... mut on noi söpöjä :D sisarukset on hyviä kun ne ei ite tarvi mitään tommosta loistavaa askartelumateriaalia ni mä sit saan :D

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...