keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Sukat ukille

Kattelin telsua joskus pari viikkoa sitten, ja totesin tarvitsevani jotain neulottavaa siihen sivuun. Koska alan vähitellen hukkua sukkiin (yhet omat on muuten vielä ihan täysin kuvaamatta ja esittelemättä, toisista neulotuista on juttua tulossa sit jossain välissä), päätin tehdä sukat jollekulle muulle. Samalla keksin, että ukillahan on synttärit ihan lähiaikoina, joten neuloin sitten hänelle synttärilahjaksi sukat.
Lankana mulla oli Nallea, luultavasti. Sinikirjavaa oli jäljellä pieni nöttönen, jonka kerin kahdelle kerälle (silleen että ne olivat edelleen kiinni toisissaan, eli langan kummastakin päästä neuloin. Siksi täysin epäsymmetriset väritykset.) Mustaa taas oli ihan reilusti, kaksi erillistä kerää. Koska halusin vähän haastetta elämään, neuloin kaksi kirjoneulesukkaa kerrallaan. En suosittele. Menee langat solmuun jos ei oo koko ajan hereillä! Mutta toisaalta, on niin kovin kätevää neuloa kaksi yhtä aikaa, kun ei tarvitse muistella myöhemmin, miten jotkut levennykset tekikään edellisessä sukassa.
Tein näihin tuollaisia vinoraitapätkiä. Mietin normi raitasukkia, mutta kirjoneule jostain syystä houkutteli enemmän. Taas huomataan lankadominanssi: siniset ja mustat jutut on tasan saman kokoisia, mutta sininen hallitsee! :D Jännää. Kärjissä on toispuoleiset nauhakavennukset. Tai levennykset ehkä oikeemmin. En vaan osaa sanoa niitä levennyksiksi :D
Kuvasin sukkia omissa jaloissani, vähän liian pienet mulle, mutta juurikin sopivat ukille! Kantapää on kait ranskalainen, yllättäen noudatin Mittatilauspolvareiden ohjetta, soveltuvin osin. Mulla on se yks ja sama tulostettu versio, johon oon sitten tehnyt milloin mitäkin merkintöjä langasta ja puikoista riippuen :D
Nyt vois lähtee lenkille, siellä on ihana ilma! Pitää urheilla että selviän, kun viikonloppuna on turnaus, pitkästä aikaa pelaamaan korista jeejee! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...