maanantai 14. huhtikuuta 2014

Tiput korvisvahteina

Tää on näitä juttuja, jotka eivät olisi syntyneet ilman ihanimpien kämppisteni avustusta! Yhyy ikävä kämppiselämää :D Mutta siis muuton yhteydessä toinen kämppikseni löysi ilmoitustaulun, jota hän ei tarvinnut. Mä pelastin sen kirppistuomiolta. Mulla on jonkun aikaa ollut visio korutaulusta, mihin saisi riippukorvikset jotenkin siististi roikkumaan, tajusin tilaisuuteni tulleen sen ilmoitustaulun myötä :D Ihan heti sen jälkeen kävin Matkuksessa ostoksilla, ja ostin Ikeasta sööttiä tipukangasta juurikin korvistaulua varten. Tässäpä lopputulos!
Ensin ajattelin, että nidon kankaan takapuolelta kiinni. Mulla oli kasa niitejä, jotka eivät sovi mun nitojaan. Linnealla oli nitoja, johon ne sopivat, sain lainata sitä. Ainoo vaan, että se nitoja ei ollutkaan sellaista mallia, että olisin saanut sen leväytettyä kokonaan auki, jolloin olisin saanut iskettyä niittejä paksuun puuhun. Siispä piti ottaa käyttöön plan b eli kuumaliimapyssy. Tässäkin Linnea oli korvaamaton apu, lainasin kyseistä vehjettä häneltä. Ja koska taulu piti saada valmiiksi heti eikä vasta huomenna (otetaan huomioon se, että tää oli sit aika kauan valmistumisensa jälkeen lattialla kun en saanut seinälle. Nyt se on iloisesti kuitenkin jo mun seinällä kuten kuvista näkyy!), lainasin toiselta kämppikseltäni nauloja. Hänen naulansa olivat paljon kivempia, lyhyempiä, kuin mitä löysin Clas Ohlsonilta tilalle.. Nauloja ei tarvinnut edes vasaroida, koska kyseessä oli korkkitaulu! Nyt vaan toivon, että ne kestävät eivätkä tuhoa taulua, vaikka eiväthän korvikset nyt niin paljoa paina.
Onhan tää kulmista ja silleen vähän epämääräinen kun kangas oli niin paksua, mutta nääh mitä väliä! Ihmiset kiinnittää huomiota tipuihin eikä mihinkään epäoleelliseen. Ja tietty korviksiin, joista suurin osa on itetehtyjä :D Kangasta jäi muuten vähän yli, joten kovin mahdollista, että siitä tulee vielä jotain siistiä, kuten tyyny ;)

4 kommenttia:

 1. Vaaaauu! Erityisesti tykkään kun olet laittanut nuo korut roikkumaan tipujen selästä! Ihankuin värikkäitä sulkia, hei jos löytäisi jostain papukaijakangasta jossa linnut olisivat hervottoman isoja niin kaikki korvikset mahtuisi niiden selkään. Tosi kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olis meinaan hieno! Noi linnut oli jo aika isoja, ei näytä typerältä kun korviksia roikkuu selässä :D

   Poista
 2. Toi on niiiiiiiiin kiva!! Ps. Mullakin ikävä kämppiselämää... Ja vasta mitä, 3 viikkoo lähdöstä?? Yhyy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih kiitti :) No parhaita kämppiksiä tulee ikävä! :( kauhulla ootan sitä kun pr-vaihe on ohi!

   Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...