lauantai 19. heinäkuuta 2014

Käy Muumilaaksoon!

Hesassa kun seikkailtiin, osuttiin sinne Muumikauppaan. Lasinalusten lisäksi mukaani tarttui pari kännykkäkorua, ihan vaan koska kummalliset korvikset on aina niin ihania :D Ekaksi bongasin mörön, ja sit kun mietin että kukasmikäs sille kaveriksi niin löysin Haisulin.
Eeppinen korvispari oli tosi nopsasti valmis, eniten meni aikaa löytää noi koukut :D Niitä korunosia kun on aikamoinen kasa siististi laatikossa ja en edes ollut varma onko mulla kultaisia koukkuja, koska hopeiset eivät tasan ois käyneet mun kavereihin. Onneksi löytyi! Kuvien ottamisen jälkeen lisäsin vielä pari mustaa pikkuhelmeä noihin koukkuihin, jotta nää tunnistaa pariksi. Hassua muuten, Mörkö on kaksipuoleinen, mutta Haisulissa on kuvio vaan toisella puolella!
Mua vaan jäi vielä kaihertamaan, olisko sittenkin pitänyt ostaa iso muumilompakko, jonka kuvaa en nyt kykene tuolta verkkokaupasta löytämään. Asiaa ei helpottanut, kun yhellä asiakkaalla tässä joku aika sitten oli ihan mieletön muumilompsa! :D Muttakun en mä tarvitse uutta lompsaa, kun ostin tuon saman viikon aikana juurikin uuden kukkaron edellisen kuluneen tilalle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...