lauantai 12. heinäkuuta 2014

Kuka muka tarvii reeniä

Sakset käteen -teema jatkuu! Oltiin pelaamassa katukoriksessa, ja sinnehän tarvitsee tietysti maailman hienoimmat peliasut. Siispä kävin ostoksilla Prismassa, ja ostin jotkut pinkit halpis teepaidat, jotka tuunattiin aamulla ennen pelejä. Hihoista hapsuja ja enemmän tai vähemmän hienot tekstit rinnuksiin.
Joukkueemme nimelle on selitys :D Oon itse pelannut korista niin monta vuotta että en ees osaa (jaksa) laskea. Nyt on kuitenkin ollut taukoa kun en ole työharjoittelun takia päässyt treeneihin. Lenkillä ja salilla oon käyny joo, mutta sitä ei lasketa. No, toinen mun joukkuekavereista on pelannu käytännössä aina ringetteä, ei siis koripalloa. Joukkuelajia kuitenkin :D Toisen joukkuetoverini urheilutausta taas on tanssia ja semmosta :D Mutta, meillehän tuli kaks voittoa neljästä pelistä, ja vielä yksi peli päättyi tasan, ja hävittiin vasta vaparikisassa! Oon ylpee meistä, tytöt! :D
Katsaus menneeseen, tässä linkki viime vuoden peliasuihin, ja tässä kaksi vuotta taaksepäin. Jos ei muuta niin ainakin mun tukka on paaaaljon pidempi nykyisin :D Hauskaa on ollut peleissä joka vuosi!
Selkäpuolelle taiteiltiin tussilla nimet ja pelinumerot. Kiken numero on 0, koska takana on yhtä monta pelivuotta. Mutta nää oli pelejä, joissa asenne ratkaisi erittäin paljon, ei niinkään se taito tai pelaajatausta ;)
Meillä oli vastassa kuningattaria, myös Golgatan kisaveikot olivat mukana pelaamassa, tosin miesten sarjassa koska eihän Jeesuksia päästetä naisten kuntosarjaan pelaamaan. Oli kyllä ihan huippua päästä pitkästä aikaa pelaamaan korista, kun tosiaan niitä pelikavereita täällä Savohuudeilla ei liiaksi ole! Joukkueen kasaaminen oli vähän haasteellinen tehtävä, mutta onneksi kaverit lähtivät mukaan. Ens vuonna uudestaan vai mitä!
Nyt jatkan taas neulomista, puikoilla on välillä jotain muuta kuin sukkia (!), nimittäin villatakki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...