keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Vihdoinkin, kesä!

Ihanaa, kun kesäkelit on vihdoin täällä! Voi käyttää kivoja shortseja ja toppeja, ilman että näyttää täysin typerältä kun niissä palelee ja iho nousee kananlihalle ja sitä rataa :D Tää toppi on ollut valmiina jo aika tosi kauan, mutta vasta viikonloppuna laitoin sen ekaa kertaa oikeesti päälle.
Löysin tosiaan Kuopion suurkirppikseltä toukokuun lopulla mm. Green Dayn ikivanhan, kulahtaneen T-paidan, hinnan tingin 50 senttiin :D Se oli ihan typerän muotonen, joten ronskisti sakset käteen ja leikkelin siitä hihat pois. Myöskään ahdistavasta kaula-aukosta en välittänyt, joten sekin sai kyytiä. Piti vaan olla varovainen, että en osunut kuvioon! Ja hankalaa oli myös saada käsiaukoista suunnilleen samanlaiset. Vaan käytössähän ne heiluu miten sattuu että ei oo niin justiinsa.
In action -kuvat seuraa tässä, oltiin sunnuntaina siskon kanssa viettämässä laatuaikaa Helsingissä. Suomi siis selvisi koriksen MM-kisoihin, jotka pelataan nyt loppukesästä Espanjassa. Tämän tiimoilta Hesan Rautatientorilla oli MM Trophy Tour, siellä oli vaikka mitä jänskää! Kuvassa poseeraan voittopytyn kanssa.
Tää on taas se pakollinen turistikuva, koska Hesan juna-asema, niin ja kuvaan sattu myös tommonen jättimäinen korispallo! Käytiin systan kanssa myös pomputtelee semmosta normikokoista palloa ja verrattiin jalkoja koon 59 kenkään. Alkoi tää oma koon 44 kenkä näyttää aika pieneltä! :D
Kävin viikonloppuna sekä Hyvinkäällä että Helsingissä ostoksilla, mutta mukaan tarttui vaan jotain hyvin pieniä ostoksia. Muumikaupasta ostin ihan parhaat lasinaluset, oon näitä jo monesti miettinyt mutta nyt vasta sain ostettua! :D Koska mua turhauttaa käyttää yhtä lasia tasan kerran jos juo jotain tyyliin vettä. Nyt on vieraillekin lämisköitä! Muumikaupasta tarttui mukaan myös kännykkäkoruja, mutta niistä tulee joskus korvikset.
Seuraavalla kerralla lisää korista, ja saksilla leikkelyä! Meinasin laittaa tähän perään mutta olis tullut hillittömän pitkä postaus, joten joten kuulemiin! Jos ehtii koneella istua, kun on ihanat ilmat (vaikka tänään katoin koko päivän töissä että ihana ilma, tahon kotiin, no lähin sit pyöräilee ku pääsin töistä, eiköhän sit alkanu sataa vettä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...