tiistai 1. heinäkuuta 2014

Kukkakuosia

Joo, tästäkin väkerryksestä on ihan paljon aikaa. Nyt vaan ei oo jaksanukyenny päivittelemään reaaliajassa, pikku vikoja! Siitä on jo yli kuukausi, kun Kuopiossa oli jättikirppis (oli nyt viikonloppunakin, mutta olin paikalla vasta kahen jälkeen jolloin oli vaan jämät jäljellä. Löysin silti muutaman perus leipälautasen, hyvä niin kun astianpesukone päätti rikkoa yhden äitin vanhan leipälautasen, joka oli vasta 30 vuotta sitten ostettu kirpparilta...!) josta löysin kaikenlaista hauskaa. Ekana ostin kasan keltaista trikookudetta, siitä tullee joskus korintapaisia eteiseen. Bongasin Green Dayn paidan, oikein kulahtanut, mutta nehän on nyt muotia? Ostin sen koska ajattelin leikata hihat pois jolloin siitä tulee cool toppi. Tästä ei oo vielä kuvia.. Hameenkin hankin tuunausmielessä, vasemman alakulman mytty on huivi ja lisäksi mukaan tarttui ihanista ihanin retrokeittiöpyyhe, joka ei kuvaan päässyt kun ripustin sen heti keittiöön :D Ja kuva on mitä parhainta puhelinlaatua.
Noin pitkä hame ei tunnu oikein omalta, joten nappasin siitä palan pois. Tarkemmin tutkiskeltuani hameen koostumus näytti siltä, että leikkaan ylhäältä yhden kangaskaistaleen pois, kyseessä oli jonkunasteinen salsahame eli suoria kangassuikaleita ommeltu peräkkäin niin että aina mitä alemmas mennään niin sitä pidempi suikale. Ylimmän poistin, koska halusin hameelle kuitenkin mahdollisimman paljon helmaa, ja kyllä sitä riittääkin!
Hameesta tuli yllättävän normaalin näköinen, vaikka vähän epäröin miten onnistun poistamaan sen turhan palasen. Tää kuitenkin on niin ryppyinen, että ihan sama jos ei menny niin suoraan tuo ommel yläreunassa :D Vyötärökumpparin halusin säilyttää, koska en jaksanut ninjata uutta. Alushameen surautin summamutikassa saumurilla suunnilleen sopivan pituiseksi.
Näin tästä tuli oikein passeli olemishame! Pitäisi ehkä hommata jotain yksivärisiä yläosia, että voin käyttää tätä ja pupuhametta.. :D
Kangasta jäi jäljelle isohko palanen, päätin sitten kokeilla josko osaisin väkertää itselleni avainnauhan. Meillä on töissä aina kortit kaulassa, ja lääkefirmojen mainoskaulanauhat on aika tympeitä (vaikka on niissäkin vaihtoehtoja..). Tuhosin yhden mainosnauhan, ja otin siitä talteen osasia.
Olipahan näprääminen, eikä nää ihan mennyt kohilleen nämä leveydet, mutta on tää nyt silti keskivertoa hienompi avainnauha! Ehkä pitää tehdä uusi seuraavaan harjoitteluun :D
Varsinkin tästä kuvasta huomaa, miten hassusti vetää vinkuralle kun en saanut tietenkään ihan suoraan ommeltua noita reunoja. Vaan eipä se haittaa elämää ollenkaan!
Tosi hassua, harjoittelu on nyt ohi, vastahan mä aloitin! Vielä olisi kuukausi töitä samassa paikassa, ja sit muutaman lomaviikon jälkeen alkaakin taas opiskelut. Pitäisköhän mun jo aktivoitua silläkin saralla ja ruveta valkkaamaan kursseja sun muuta... Mihin se kesä meni? Vai onko sitä edes tullut vielä.

2 kommenttia:

 1. Ei kesä ole vielä mihinkään mennyt! Ei ole vielä edes puolessa välissä :D Ja vauuu, hienoa hameylimäärän hyötykäyttöä, tosi siistin näköinen. Jos itse tekisin tilkuistani avainnauhoja niin niiden välistä pursuaisivat rispaantuneet reunat, en ikinä saisi niitä noin siisteiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt se kesä itseasiassa tuntuu vasta alkaneen! :D Ihanaihana lämpö ja aurinko on taas täällä!
   Saumuri on kaveri, sillä kun suristeli ensin reunat niin kaikki ylimääräinen jäi piiloon ;)

   Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...