keskiviikko 26. elokuuta 2015

Koirakavereille

Tuparilahjapussikassiin väsäsin tosiaan koiralle purulelun. Mulla oli matonkuteita parista matosta vähän jäljellä, sen verran ettei niistä mitään oikeeta saisi virkattua, niin tein sitten tälläiset pötkylät.
Mulla oli tuota oranssinpunaista, tästä matosta ylijäämää ihan vähän, vetäsin sen pätkän puoliksi ja virkkasin siitä ihan ketjusilmukkaketjuja niin pitkään kuin kudetta riitti. Violettia oli vähän enemmän, sitä jäi yli uudesta mattorojektista, joten tein siitä suunnilleen yhtä pitkiä pätkiä. Yhteensä kahdeksan ketjua mulla oli, ja niistä letitin neljällä samanlaisen letin kuin omaan tukkaani :D
Toiseen löysin vielä lisää kudepätkiä, niistä halusin kaikista eroon, joten laitoin virkattujen ketjusilmukkajuttujen sekaan ihan vaan pelkkiä kudeosia. Samanlainen neljän letti siihenkin.
Päät vedin mahdollisimman tiukkaan solmulle. Toinen koirista on vähän vanhempi, mutta kuulema mielellään tuhoaa lelujaan. Se ei ihan niin paljon innostunut, tosin sillä oli muutakin tekemistä, esim olla kaikkien rapsutettavana :D Toinen hauva taas oli tästä purupötkystä (ja tais se haukata myös mun kättä) ihan pähkinöinä, kai tää kestää vähän aikaa mukana menossa, vaikka sillä onkin tosi terävät hampaat.
Varsinkin tää pidempi pötky on tosi taipuisa! Ja hapsuista saa hyvin otteen.
Oltiin itseasiassa aamulla kummankin noiden koirien kanssa Puijolla kävelemässä, vielä kun oli näitä upeita ilmoja! Toinen kävelee ihan suoraan eteenpäin, se vanhempi kaveri, sit nuorempi teki kovasti piruetteja ja muita ihme sivuliikkeitä, ei ihme jos kotona sitten väsytti.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...