sunnuntai 23. elokuuta 2015

Pussillinen onnea uuteen kotiin!

Kavereilla oli tuparit, ja meillä oli heille viemisiksi kaikkea hyvin tarpeellista. Nää asiat piti saada johonkin nätisti, niin sain luvan ommella kangaskassin. Kyseessä on kaupan muovipussin mukaan ommeltu kassi, eli ihan hirmu tilava :D Ohjetta täältä
Tällä kertaa mulla oli materiaalina pätkä Marimekon kangasta, sekä vanha valkoinen lakana vuoriksi. Siksi sisäpuolelta ei ole mitään kuvaa koska tylsä valkoinen :D Vähän riskivalinta tämä valkoinen kassin väriksi, ihan varmaan sottaantuu mutta tämän uskaltaa laittaa pesukoneeseen. Kangaskasseja muutenkin kannattaisi varmaan välillä pestä varsinkin jos kuljettaa niissä ihan kaikkea niinku mä..?
Täytettiin kassi parin kaverin kanssa kaikella hyödyllisellä, mm. makaronipusseja, tiskiharja ja hammasharjat laitettiin säkkiin. Linnea askarteli tosi hienon kortin vielä kylkeen! Ja mä väsäsin koiranlelun, siitä tulossa juttua myöhemmin. Taidettiin tykätä tuparilahjasta :) Ja me tykättiin tupareista!
Nyt taas jos rupeais vähitellen asennoitumaan siihen, että luennot ovat jo alkaneet ja opiskella pitäis. Muttakun paljon kivempaa on vaan pyöriä ympäriinsä kavereiden kanssa! Ja käydä vaikka juoksemassa Puijon portaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...