perjantai 29. tammikuuta 2016

Joukkuekaverille

Nää sukat valmistuivat jo joskus aikoja sitten. Joukkuekaverille neuloin, kohta alkaa olee koko jengi villasukissa, tälläkin hetkellä yhdet joukkuekaverin sukat kesken :D Toiveena oli samantyylistä sukkaa kuin toiselle aiemmin, mutta koska samanlaisia sukkia on tylsä neuloa uudestaan niin värejä vaihdeltiin ja kuvioita soveltelin eri järjestyksessä. Tosi söpöt näistäkin tuli.
Sukupolvien silmukoista tosiaan nämäkin kuviot nappasin ja ninjasin. Kolmella värillä on kätevä pelata, saa kivan paljon vaihtelua aikaan. Samatkin kuviot näyttävät täysin erilaisilta, kun värit ovat eri päin. Kantapää on perinteinen ristiin vahvistettu jos oikein muistan.
Väreiksi valikoitui vaaleanpunainen, harmaa sekä kirjava violetti, Nallea kaikki. Puikkoina 3mm pyöröt.
Tuli vähän kiire kun napsin kuvia, kun tajusin, että jos päättelen sukat niin ehdin ottamaan ne vielä reeneihin mukaan. Päättelin, otin kuvat ulkovalossa, ja sen jälkeen vähän höyrytin :D Tämä kaikki tapahtui joskus tammikuun alussa kun meillä oli vielä jouluvalot ja auringonvaloa oli hyvin rajallisesti. Ja ulkona taisi olla muuten ihan hirmusen kylmä.
Jeje nyt viettämään laatuaikaa, saunomaan jotta lihakset on tosi rentoina huomisia pelejä varten! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...