lauantai 16. tammikuuta 2016

Verso

Nämä sukat valmistuivat kyllä jo kauan aikaa sitten, mutta tässä on ollut kaikenlaista muuta mitä on pitänyt esitellä ja sit on ollut jotain opiskelujuttuja ja kaikkea, mutta tässäpä nyt vihdoin! Tarvitsin messuviikonloppureissulle jotain matkaneuletta, mielellään jotain melko pieneen tilaan mahtuvaa kun kuitenkin on liikaa tavaraa mukana.
Nappasin mukaan kerän Nallea ja 3 mm puikot sekä sukkaohjeen. Tulostelin keväällä yliopistolla paljon kaikkia ohjeita, joita olen miettinyt että voisi neuloa, kun oli ylimääräistä tulostussaldoa. Verso-sukkien ohje löytyi siis jo valmiiksi printattuna kotoa, tykkään katsella kaavioita paljon mieluummin ihan perinteisesti paperilta.
Luultavasti menin silloin suoraan yliopistolta junalle, koska aloitin sukkien neulomisen luennolla. Kysäisin siinä nimittäin kaverilta, että tarvitsisiko hän sukkia, ja lopulta annoin nämä hänelle joululahjaksi :)
Muuten noudatin ohjetta aika tarkkaan, mutta taakse tein vähän pitsihärpäkettä ihan oman mielenkiinnon ylläpitämisen vuoksi. Kiva kun tuo joustinneule jatkui ihan kantapäähän alas asti! Näyttää hassulta mun jalassa, kun tuo kantapää menee vähän väärään kohtaan, mutta sopivammat tietenkin kaverille jolla on pikkuisen pienempi jalka.
Tykkään kyllä tuosta pitsikuviosta, se ei näytä yhtään miltään kun se on lytyssä, mutta jalkaan kun laittaa niin se on hieno! tässä varmaan tuo väri on lähimpänä todellisuutta, tuommoinen harmaanvihreä lanka on kyseessä.
Loppuun vielä kuva tästä viikolta. Opiskelu alkoi taas, ja on ollut ihan jänniä harkkoja (luennot ei niinkään oo jänniä :D ). Ollaan säädetty labroissa ja sit ollaan opeteltu pukeutumaan puhdastilavaatetukseen. Kuvassa mulla on päällä puhdastilahaalarit ja huppu ja maailman makeimmat bootsit :D Noita kun pisti päälle, niin varusteiden ulkopintaan ei saanut osua käsillä tai seinällä tai lattialla, aikamoista ninjausta mutta hyvin mielestäni suoriuduin varsinaisesta testistäkin, katotaan kun saadaan viikon päästä tulokset kun otettiin mikrobinäytteitä eri kohdista... :D En tosiaan kuvitellut, että puhdastilapukeutumisen harjoittelu olisi voinut olla hauskaa, mutta meillä on niin huippu porukka tuolla, että ei siitä repeilemättä selvitty. Kun puku oli saatu kunnialla (eikä kontaminoiden) päälle, siirryttiin mediapisteeseen jossa otettiin kuva :D
Nyt vois vähän opiskella. Tai sitten vähän neuloa villatakkia. Tai sitten mennä moikkaamaan kaveria. Mahdollisesti nää kaksi viimeistä voi kyllä yhdistää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...