tiistai 8. toukokuuta 2012

Esko Aho Diggaa Golfista, Halonen Ei

Seikkailin eilen kaupungilla. Ostin kauheesti kaikkea tarpeellista :D Tiger-kaupasta bongasin ihan liian suloisia lasihelmiä, jotka on purkeissa, 3€. Toiset hamstraa vaatteita, mä hamstraan helmiä :D
...ja korvakoruja ja pinssejä. Tigerissä oli paljon hurjia pinssejä, pinkit viikset vaan on niin täydelliset :D Mulla tuli ongelma pinssien sijoittelun kanssa. Laukussani on jo ihan liikaa pinssejä, ja silti pari uutta oli lykättävä lisää :D Recycle or die -pinssin laitoin läpän alle piiloon, ovelaa. Kolmas (pinssejä sai eurolla 3) päätyi korvistauluuni, kun en sille mitään fiksua paikkaa keksinyt.
Tässä ostos, josta olen eniten innoissani :D Ostin eilen kitaraani uudet kielet, ja niitä sitten illalla virittelin paikoilleen. Ei mennyt ihan niin ammattimaisesti, mutta kyllä niistä ääntä lähtee! Otsikko on maailman paras muistisääntö kitaran kielten järjestykselle ;)
Tänään oon ottanut aurinkoa opiskellut paljon partsilla. Siinä pörräsi hirmu paljon kimalaisia, ja sitten päätin ottaa seuraavasta sellaisesta kuvan, ja hain kameran. Tietenkään sen jälkeen ei enää tullut kimalaisia häiritsemään mun opiskelua, mutta leppäkerttu sentään pysähtyi ikkunaan :D

2 kommenttia:

  1. Onpas muuten tosi söpöt purkit noilla helmillä!
    -outi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin on! :D toi kauppa on ihan huippu, kun siellä on kaikkea tommosta kivaa, kannattaa käydä jos pyörit hyvinkään suunnalla ;)

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...