perjantai 24. elokuuta 2012

Elämän tarkoitus

Pujottelin viikonloppuna Tigeristä ostamiani helmiä metallihäkkyrään, niiden väliin laitoin punaisia pikkuhelmiä. Nyt mulla on jälleen uusi rannekoru :D Se(kin) sopii aika näppärästi mun sinisten farkkujen kanssa, eikö!
Joku aika sitten katsottiin Linnunradan Käsikirja Liftareille -leffa. Oli aika hurja, melkein yhtä hyvä kuin kirja :D Maanis-depressiivinen robotti Marvin (joka puhuu Kalkaroksen äänellä) on mun ehdoton lemppari ;) Tähän koruun laittelin noita helmiä ihan randomisti, kunnes keksin: voisin laittaa niitä tasan 42, sillä se on ainakin Syvä Miete -tietokoneen vastaus siihen, mikä on elämän tarkoitus. Nyt tää on sitten elämäntarkoituskoru. Tosi syvällistä.
Rannekoru pääsi tänään mukaan Espooseen. Oltiin siellä puutarhamessuilla työmatkalla (olen siis kaupungin puutarhahommissa vielä viikon, nannaa). Ihan mainio päivä, kun ei ollut mitään oikeeta ohjelmaa vaan saatiin haahuilla alueella ihan vapaasti. Eli mentiin kahvioon syömään pullaa. True urheilijat kuittaa. Eivaa, oltiin eilen työkaverin kaa puntilla kun aateltiin että muuten meijän kunto rupsahtaa ihan täysin noitten pullien takia :D Marketanpuistossa oli hirmupaljon kaikkii kukkia ja katukivetyksiä ja penkkejä ja leikkitelineitä esillä. Löytyi sieltä myös pari kaveria. Siis työkavereiden lisäksi :D
Oli muuten ihan huippua eilen, kun ajelin päältäistuttavalla ruohonleikkurilla kaatosateessa. Ei ottanut melkein yhtään päähän se, että pipo ja kaikki muutkin vaatteet kastuivat läpimäräksi, kun kuuntelin cooleilla radiokuulosuojaimilla NRJ:tä, ja sieltä soi Astronaut <3 Se tuli myös toissapäivänä NRJ:ltä, olin ihan vou kun sitä soitettiin moneen kertaan radiossa! :) On muuten kans tosi kivaa, kun työkaverit sanoo jotain tyyliin "kiva pipo" ja sit voin kehuskella tehneeni sen ite ;)

Mun oli tarkoitus postata jotain jo eilen. Netti vaan ei toiminut. Nyt mulla onkin ongelmia näytön kanssa, se on puoliks pimee... Siispä mulla ei ole mitään tietoa, kuinka nättejä noi kuvien värit ja kontrastit ovat, kun en niitä voinut kunnolla muokkailla...

2 kommenttia:

 1. Tosi sulosia etanoita! En oo ikinä nähny noin söpöjä :O Toi rannekoruki on kyl tosi nätti, värit sopii musta hyvin yhteen. :)

  -Hanski

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe, kiitti! :) Vaikka puutarhatyypit ei välttis tyksi etanoista puutarhassa, mut on ne silti sulosii! :D

   Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...