maanantai 20. elokuuta 2012

Vielä on kesää jäljellä!!

Ainakin mun korvakoruissa, ilma alkaa olla jo aika syksyistä... Äiti meni yks päivä kirpparille, ja mä huikkasin että tuo mulle barbikenkiä jos sattuu löytymään. Ja löytyi, ihan monia pareja! Yllätys yllätys, niistä tulee korviksia. Yhdet olen nyt saanut tehtyä. Kesäiset rantasandaalit. Näistä huomaa, ettei barbeilla ole oikeita varpaita! :D Kuten aina, sähläsin kynttilä-klemmari-systeemillä saadakseni kenkiin reiät joihin saan lenkit ripustettua. Reiät eivät ole millään tasolla symmetrisiä, mut hei, se on käsityön merkki! ;)
Noissa on muuten jostain syystä "R1" ja "L1" kohokuvioina kengänpohjallisessa. Nää kengät on ihan just sopivan väriset mun sinisiin farkkuihin! Sit vielä joku turkoosi huppari päälle, ni on kivaa... :D Eivaa, en mä ihan smurffiks ajatellut pukeutua. Paitsi jos ois jotkut naamiaiset.
Mulla oli kivaa kun otin kuvii näistä, keksin ripustaa ne roikkumaan isovanhempien Jenkeistä tuliaisiksi tuomaan dreamcatcheriin :D Keksin myös, että ne sopivat tosi nätisti mun uuteen ihanaanihanaan muistikirjaan. Oon monia kertoja hiplannut tollasta kirjaa HiToMissa Hyvinkäällä, ja nyt vihdoin omistan sellasen <3
Kirja on käsintehty,tästä linkistä tekijän blogiin. Tän sivut ovat kierrätysmatskua, niin ihanat noi kaikki erilaiset kirjekuoret, joista kirja koostuu! Mulla on tarkoitus käyttää tätä kaikenlaisten turhien asioiden listaamisessa, juttujen luonnostelussa ja suunnittelussa, ja mahdollisesti myös jonain wannabe-päiväkirjana. Jos mitään raaskin kirjoittaa tähän ihanuuteen :D
PS onks kukaan muu ku mä huomannut, että mä oon jostain syystä ruvennut haalimaan hirmusesti kaikkea kivaa turkoosia? :D Tulee syksy, jolloin on muodissa kaikki tyylikkäät oranssit ja ruskeat ja luumut ja muut, ja mä tykkään edelleen kesäväreistä. Oon ernu! ;) Toisaalta, kesävärit on mulla ympärivuotisessa käytössä. Haluun omalta osaltani yrittää piristää synkkää mustaharmaaruskeaa massaa.

2 kommenttia:

  1. Ihanat korvikset! Kun vain saisin itsekin aikaiseksi, niin tekisin varmasti tuollaisia :) Tähän asti olen tehnyt vain nappikorviksia tavallisista vaatenapeista. Tuo muistikirjakin on aivan ihana, tuollaisen voisi tehdä vaikka itse! Sulla on tosi kiva blogi ja kirjoitat mielenkiintoisesti ja viihdyttävästi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kaikista kehuista! nappikorvikset on hei ihan parhautta, ne sopii ihan joka tilanteeseen ihan kaikenlaisten vaatteitten kanssa! ja tommosen muistikirjan vois joo tehdä itse, mä aattelin kuitenkin että en löydä riittävästi kivoja papereita ja siitä tulisi ihan hirmusen öö epämääränen :D ja lukijaksi saa tietty liittyä!

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...