tiistai 7. elokuuta 2012

Working Class Hero

Joskus keväällä Eurokankaassa oli tämmöstä kivaa korkokenkäkangasta tosi edullisesti. Ajattelin heti, että siitä tulisi mitä mainioin tyynyliina mun kenkäfriikille pikkusiskolle. Tässä vähän aikaa sitten hänellä oli nimpparit, ja päätin antaa ihkuimman tyynyliinan nimpparilahjaksi. Silittäminen on yliarvostettua.
Ensin ajattelin, että tyynyliina on just passeli ihan sellaisenaan. Sitten keksin, että voin auttaa siskoa engannin oppimisessa, ja leimailin tähän tyyliin kivoja sanoja ja sanayhdistelmiä sinne tänne.
Noi O- ja Q-kirjaimet on ihan mun suosikkeja, ne on niiiiin pyöreitä :D Toivon, etteivät kirjainten värit leviä pesukoneessa. Leimasimia on joskus aikoja sitten käytetty oikean musteen kanssa, enkä pessyt niitä kunnolla, vähän vaan pyyhin. Nyt jänskätän, leviääkö sieltä alhaalta ihanaista purppuranpunaista väriä...
Jos joku ymmärtää yhtään mitään musiikista (varsinkin soinnuista ja semmosesta) niin kannattaa kattoo ao. video :D Itse pianoa 12 vuotta soittaneena on tullut joku tapa kuunnella, kuinka kaikissa kappaleissa on tosi usein samat soinnut, samassa järjestyksessä :D Enkä nähtävästi ole ainoa! Repesin ihan täysin kun ekaa kertaa kuuntelin näitä biisejä.
Mulla ei ole tarkoituksena pitää mitään postaustaukoa, mutta alotin eilen ihan tuhottoman väsyttävässä (ja tylsässä) duunissa, ja nytkin mua väsyttää kovasti. Sen sijaan, että ompelisin esimerkiksi kauppakassin, voisin vakaasti harkita meneväni AJOISSA nukkumaan. Ihan vaan jotta jaksan huomenna raahautua lagaamaan kahvitauoille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...