torstai 7. kesäkuuta 2012

Albuumi part 2

Sain osan mun valokuvista pistettyä albumiin! Albumi oli tosi tylsä sellaisenaan, yksivärisenä liilana, joten tein sille jotain. Leikkasin kirjaimia lehdistä, ja kirjotin kanteen "valokuvia" (mitäpä muuta tollanen albumi voisikaan sisältää :D ) Länttäsin ensin kirjaimet kontaktimuoviin, jonka jälkeen laitoin sen koko systeemin kanteen kiinni. Oli vähän hankaluuksia saada kirjaimet laitettua oikeaan järjestykseen.. :D
Selkämykseen laitoin aikavälin, jolla kuvat on otettu, samaan tapaan kuin edellisessä albumissani. Löysin siivotessani vanhan lukiolaiskalenterin, josta leikkasin kuukaudet :) Kauttaviivojen kuuluisi olla kauttaviivoja, eli eri suuntaan kallellaan. En vaan osannut hahmottaa ollenkaan, joten nyt ne ovat ihan väärinpäin, mut haittaakse?
Eilen käytiin Ikeassa. Matkan varrella pyörähdettiin Eurokankaassa, nyt vaan oottelen että mun Jokatyypinkaavakirja tulis kotiin niin voisin ruveta ompeleen mulle mekkoo, tällä kertaa ihan jollain oikeilla kaavoilla! Tilasin sen, kun teoriakoe meni läpi, jee ;) Ihan Ikean vieressä on Iittala outlet, ja sieltä löysin itselleni kaksi just täydellistä murokulhoa, jotka totta kai pyysin lahjapakettiin. Alkaa pikkuhiljaa olla astiasto kasassa omaa kämppää varten, nyt vaan oottelen että tulis se kirje missä mut hyväksytään opiskelee ni voisin rupee etsimään sitä asuntoa mihin mulla on jo ties mitä härpäkettä ;)
Illalla vietettiin laatuaikaa äitin kanssa, katsottiin leffa Järki ja tunteet :D Se tuli pari yötä sitten telkkarista, ja me nauhotettiin se. Leffa ois muuten ollut tosi kuiva, mutta kun tajus, että siellä on mm. Kalkaros, Pimento ja Lihava Leidi Potter-leffoista sekä tohtori House, niin sitten oli tosi hauskaa :D joo, mulla on kiero huumorintaju.

ps. bloggerilla on joku ihme ongelma, nää kuvat ei suostu menemään silleen nätisti niinku ne joskus on menny...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...