torstai 21. kesäkuuta 2012

Koska pussukoita ei koskaan ole liikaa

Ennen lähtöäni surauttelin pari pussukkaa. Selasin kuvia koneelta ja löysin nämä, melkein unohdin kertoa näistä maailmalle :D Harmaa pääsi mukaani reissuun, sinne mahtui juuri sopivasti kaikki paitsi tietokoneen piuhat.
Kukalliset pussukat on tehty jostain ikivanhoista sohvakangas-mallitilkuista. Tosi jämäkkää kangasta, pysyy hyvin pystyssä vaikka sisällä ei ole mitään! Tai siis nimenomaan ON. Tein kaikkiin pussukoihin taskut. Vuorikankaat kukkapusseissa ovat vanhaa lakanaa, ja ruudullisesta kankaasta mulle on tehty joskus 100 v sitten mekko. Systerin vanhat farkunlahkeet saivat uuden elämän pussukkana. Vetoketjutkin ovat kierrätysmatskua, harmaan pussin vetskari on muistaakseni (?) jostain housuista, ja toisen kukkapussukan vetoketju on revitty vanhasta takista. Sen vetonupikkaan pitäisi vaihtaa jotain kivaa, kun ei toi pussukka ole todellakaan mikään "Rail Ski" -merkkinen :D
Löysin myös kuvan kirppislöydöstä, Good Charlotten paita jota en ehtinyt hyödyntää omaksi paidakseni, vieroitusoireita ompelukoneesta<3. Ja kerrankin MULLA kävi tuuri! En oikeesti koskaan löydä mitään CD-levyjä kirppareilta tms (okei kerran löysin kaverille Raptorin CD:n, joka mulla iskältä perittynä oli jo), mutta tapani mukaan selasin kirjaston CD-poistot, ja löysin Good Charlotten levyn, joka lähti mukaani eurolla! Nyt kun saisin vielä tietokoneen levyaseman kuntoon niin voisin popittaa tota levyltä (jonka olen jo joskus ikuisuus sitten lainannut, ja laittanut musat koneelle, josta voisin kuunnella ihan yhtä hyvin, mutta ei se ole sama juttu :D) Me is so happy!
Tänään töistä ajeltiin mummolaan (iskä kierrätti kaikkia kivoja pikku risteyksiä, mut auto sammu vaan kerran, alan hei hallitsee jo kytkimen! :D) ja pihassa näin sateenkaaren! Samantien autosta noustuani heitin laukun sisälle ja ryntäsin säälittävän pokkarin kanssa rantsuun räpsimään kuvia :D ikävä järkkärii, mut onneks mä kai saan sen juhannuksena tänne ;) Eilenkin kun ajeltiin mummolaa kohti, nähtiin sateenkaari, mutta olin ratissa, enkä pystynyt siis neulomaan (osallistukaa söötinvärisen langan arvontaan!) tai ottamaan siitä kuvaa, mutta tänään onnisti!
Bongaa kuvasta sudenkorento (yritin pari kertaa hätyyttää ötökkää mun näytöltä pois, kunnes tajusin että se on kuvassa), vene sekä sateenkaari. Ja kukathan ovat tietysti ulbuuneja, mitäpä muitakaan :D Loppuun vielä eilisen totaalinen repeäminen, Fingerpori Hesarista. On se haaskaa viäntöö savvoo! (lol, en mä oikeesti osaa puhuu savoo vaikka synnynnäinen savolainen olenkin, must on vaan ihana kuunnella kun kaikki jotka osaa ni selittää kaikkee tosi leveesti :D) nyt tää lähtee syömään muurinpohjalettuja, namnamnam! Hyvät juhannukset kaikille!:)

2 kommenttia:

  1. sun pitäis laittaa sellanen tykkää-nappi tekstien alle niin voisin painella sitä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voin yrittää säätää semmosen :) mutta kommentteja saa siitä huolimatta ehdottomasti jättää!

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...