tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kesätuubihuivi

Saumurikokeilut alkoi! Ompelin tuubihuivin, ostin palan trikoota Eurokankaasta ja surauttelin pari saumaa mun saumurillani<3 Tässä on ohje, jota vähän vilkuilin, sen jälkeen kun päätin ommella kankaan kaksinkerroin. Ohjeesta poiketen ompelin ensin palasen tuubiksi, jonka jälkeen yhdistin pitkät sivut.
Tommonen luttero siitä tuli. Just täydellinen kesähuiviksi :) Väristäkin tykkään! Ennestään mulla on jo neulottu tuubihuivi, mutta sitä nyt ei oikein kesäkeleillä voi käyttää. Nelosen uutisista mut voi bongata (tunnistaa siitä että eilen jo oli tuo huivi kaulassa ;) ) kun marssittiin Hyvinkään läpi. Sinänsä hauska, että lauantaina vedettiin samaa katua toiseen suuntaan. Nyt meitä oli vaan tositosiTOSI paljon enemmän porukkaa, ja sää oli tosi paljon parempi. Tässä näkyy osa meidän takana kulkevista, ja edessä vielä oli tosi paljon lisää väkeä!
  
Tommoseen arvontaan törmäsin ;)

Nyt vähän jänskättää, mulla on ihan kohta ajokortin teoriakoe! Päätin ostaa itselleni Joka tyypin kaavakirjan palkinnoksi, jos pääsen läpi :D Ja toivottavasti pääsisinkin...

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen huivi :) Ja muutenkin kiva blogi :P

    withasilverlining.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...