lauantai 30. kesäkuuta 2012

Vaihteeksi, parit korvakorut

Tein korvakoruja, helmiä pujottelin korupiikkeihin. Oikeastaan tein nämä roikottimet jo joskus kaaaaaauan sitten, mutta nyt vasta sain ostettua koukut ja laitettua helmisysteemit niihin roikkumaan. Oon jotenkin viehättynyt puuhelmiin nyt viime aikoina, tykkäisin käyttää paljon puuhelmirannekoruja mutta joko unohdan laittaa käteen aamulla, tai totean muuten vain että ne ovat liian epäkäytännölliset :D Pienet liilat helmet ostin joskus kauan sitten kirppikseltä, turkoosit ovat Hyvinkään Värinapista, ja isot liilat löytyivät kotoa, ollaan joskus sata vuotta sitten askarreltu niistä jotakin veikan kanssa. 
Toisissa korviksissa on vielä enemmän helmiä, nää on melko isot, mutta silti tykkään :D Ihan kuin jotain Aarikka-korviksia, eikö? Koukkuja taas muokkasin, nyt nää on ihan paljon enemmän mun näköiset :) Valkoiset pikkupuuhelmet olivat samassa pussissa kuin ekojen korvisten liilat, ja vihreät ostin samalla kertaa kuin turkoosit.
Kolmannet korvikset on tehty sopimaan tähän rannekoruun, muovihelmiä käytin. Ne vaan näyttää eripituisilta tossa :D ...ja vaikka ne oikeesti olisivatkin erikokoiset, niin pitäisikö sen haitata mua? Eriparisuus kunniaan! ;)
Olin tosi luovalla päällä kuvien ottamisen kanssa, ekaks otin kaikista tylsästi karkkikipon reunalla vikan kuvan tyyliin, mutta sitten näin mummun kukan. Jonka jälkeen silmiini osui lasilintu. Keltaisista korviksista yritin ottaa tosi coolin kuvan, kun ne roikkuivat harsoverhossa, mutta niistä ei tullutkaan yhtään hienoja ja sit rupesi laiskottamaan enkä jaksanut nousta tästä enää säätämään kameran kanssa :D

Kattokaa miten kivasti toi junanrata jatkuu horisonttiin :D Ajeltiin ties missä yks päivä töitten jälkeen, ja mulla sattui olemaan pikkukamera mukana. Mentiin junanratasillan yli, ja sitten käskin iskän pysäyttää (hiekkatie, ei oltu haitaksi muulle liikenteelle) kun toi näytti niin hauskalta :D Vastavalo on kaveri...
Oi, ihanaa, äiti ja sisko tulee tänään tänne, saan hakee ne asemalta! Ne tuo mulle paljon kaikkea tarpeellista, kuten kaava-arkkeja sekä rannekorumetallijuttua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...