keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Korvistulva!

Kasa korviksia. Yleensä mulla on ongelma, mitä teen kaikilla väsäämilläni korviksilla, kunnes keksin: voin viedä niitä myytäväksi töihin :) Tässä todella selkeässä kollaasissa on viime viikonloppuna tekemäni korut.
Osa koruista on kierrätysmateriaaleista, kuten nappi- ja palapelikorut, sekä tietysti keskirivillä olevat melkein-Kalevalat, jotka on tehty villapaidan hakasista. Osaan koruista helmet on ostettu ihan uusina. Alarivin oikeanpuoleisimmat korvikset tein äitille, ja niiden vasemmalla puolella olevat lasihelmikorut tein itselleni.
Tällaiseen telineeseen virittelin korvikset roikkumaan. Niissä on viivakoodit ja kaikki! Askartelin myös tosi hienon kyltin. Äitin kätköistä löytyi leimasin, johon pystyi itse vaihtamaan kirjaimet. Leimasin siis korvistaustajuttuihin tekstin "suomalaista käsityötä" sekä blogini osoitteen, jotta mut saa tarvittaessa kiinni ;) Tein niihin lisäksi reiät tähtirei'ittimellä, jotta ne saa roikkumaan tosi hienosti.
Jos joku lukijoista haluaa korvikset omakseen, niin kannattaa kysellä vaikka kommenttien tai sähköpostin (reetta_greippi ät hotmail.com) kautta jos laittasin postiin jnejne. En kuitenkaan voi taata, milloin pystyn pistämään korviksia tulemaan, kun olen piiiitkän matkan päässä korvistentekovälineistä. Ja pitää tietysti muistaa, että kierrätysmatskuista tehdyt korut on ihan uniikkeja, enkä muutenkaan tykkää tehdä kaksia samanlaisia ;)

mulla on ikävä parempaa kameraa<3 ja kymmenen tunnin yöunia, en pärjää 8h nukkumisella... :D

2 kommenttia:

  1. Ai kun on ihania korviksia!! Minusta nappikorvikset on hauskimmat, samoin palapelikorvikset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! nappikorvikset on parhautta, kun ne sopii ihan kaikkien vaatteiden kanssa! :)

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...