maanantai 4. kesäkuuta 2012

Systerille

Siskolleni ompelin vähän yksinkertaisemman mekon kuin itselleni. Siitäkin tuli silti tosi nätti, ihan siskon tyylinen. Käytin samoja kaavoja kuin omassa mekossani, mutta ompeluvaiheessa vedin niitä rutkasti pienemmäksi  :D Hän etsi mun siististä vaatekaapista vielä aamulla silkkinauhan vyöksi.
  
Mekkokangas on luultavasti paikallisesta kangaskaupasta, veikkaisin. Itse en ollut mukana kangasostoksilla, mutta hyvin äiti ja sisko osasivat valkata sopivan mekkokankaan ;)
Tähänkin mekkoon tein säädettävät olkahihnat. Vanhoista rintsikoista revittiin osaset irti :D APUA, tosta törröttää joku lanka!
 
Tässä pelkkä mekko. Jostain syystä en löytänyt reilusta tuhannesta juhlakuvasta yhtään yksilökuvaa pelkästä siskosta kun se heilui melkein koko ajan kameran takana. Siksi myös sovituskuvassa minä ja mun mekko ollaan mukana. Tykkään tästäkin mekosta myös tosi paljon :) Jos en jostain syystä tykkää opiskella missään yliopistossa, musta voisi tulla joku pukuompelija ;) Silloin vaan pitäis käyttää OIKEITA kaavoja...
 
Oli hyvä tuuri, että alppiruusut kukkivat kun oli juhlat! (nää kuvat killittää jostain syystä...)

Sitten kaikki hyvinkääläiset, kukka käteen ja marssimaan väkivaltaa vastaan! Keskustassa tavataan ->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...