maanantai 22. joulukuuta 2014

Helmiä

Sisko pyysi mua ottamaan mukaan jotain korutarvikkeita, kun tulin jouluksi kotikotiin. Olin saanut äitiltä synttärilahjaksi ihan jäätävän kasan kaikkia lukkoja, ketjuja ynnämuita koska Tiimarin loppuunmyynnit, niin niitä sitten keräilin. Sisko oli ostanut ison kasan ihan perus muovihelmiä, ja niistä piti saada rannekoruja, ja yksi kaulakorukin syntyi.
Systalla oli myös tuollaisia roikkuvia maskotteja tai mitä ihmeitä nuo nyt ovatkaan, niissä oli alunperin lukko, jotta saisi siihen ranne- tai kaulakoruun kätevästi kiinni. Sen lukon nykäisin irti ja laitoin killuttimen kiinni koruun, toiseen lukkoon :D
Meidän työnjako oli suunnilleen sellainen, että sisko pujotteli helmiä ketjuun (koska ei sattunut olemaan mitään sopivaa nauhaalankaasiimaa just käsillä, varmasti olisi jostain kaapista löytynyt kun yhtään olis panostanut :D) ja minä pelleilin pihtien ja lukkojen ja korurinkuloiden kanssa. Sisko sai kaksi rannekorua ja kaulakorun, mäkin tein itselleni yhden, saa nähdä osaanko käyttää kun en arkena käytä oikeestaan muuta kuin Nomination-korua ranteessa... Kuvat on muuten yllättävän hyviä, ottaen huomioon että koruaskartelu tapahtui joskus kahdentoista jälkeen yöllä, ja koska kamera sattui olemaan kätevästi hollilla niin nappasin parit kuvat samaan syssyyn!
Vielä olisi tavoitteena neuloa yksi villasukka joulupakettiin, sekä viimeistellä kasa muita neuleita. Ei tuu kiire ei! :D Oikein hyvää ja rentouttavaa joulua kaikille sinne ruudun toiselle puolelle :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...