tiistai 16. joulukuuta 2014

This princess wears basketball shoes

Varmaan kaikki mun blogin lukijat tietää, että koris on se juttu :D Meillä on ihan paras joukkue, tosi kivaa aina harkoissa ja pelireissuilla ja muuallakin :) Tehtiin tässä taannoin syksyllä joukkueena meille ihan huikean hienot lämppäpaidat, tässä mun oma. Hyvä kun oltiin ostoksilla joukkuekaverin kanssa, ostettiin ihan jäätävä kasa ruokaa ja 15 kappaletta valkoisia miesten t-paitoja, Prismasta löydettiin :D
Tusseilla piirusteltiin selkään nimeä ja numeroa, kaikilla on erilaiset mutta tyylikkäästi samaa teemaa kuitenkin. Mulla on yksisarvinen tuolla sisällä hengailemassa :D Toisilla oli norsuja ja karkkeja ja kaikenlaista muuta kivaa sälää. Oltiin muuten viikonloppuna Kokkolassa pelailemassa, ei yhtään edes hajottanut se 6.45 lähtö, kun sit ku päästiin pelamaan, meni ihan hirmusen hyvin ja kaikki mukanaolijat tsemppas (ja loppujoukkue kännykällä tsemiviestejä) ja voitettiin kummatkin pelit! :))) Ja eka joukkue joka voitettiin, oli huomattavasti ylempänä sarjataulukossa. Hyvä meijän joukkue, ollaan parhaita! Kurjaa vaan kun harjottelu alkaa niin en pääse ainakaan treeneihin näiden tyttöjen kanssa, mutta pelireissuille yritän saada parhaani mukaan vapaata. Ja pitää harjottelukaupungista etsiä joku jengi jonka kanssa treenata, koska ainakin täällä oli alkuun ihan huippua kun ei vielä tuntenut juurikaan porukkaa ja sitten olikin treenit ja tutustui helposti uusiin ihmisiin.
Ja jotta tää postaus ei olisi pelkkää urheilua, niin tässä meidän juustokakku. Meillä oli eilen vika tentti, ja katottiin sen jälkeen kämppisten (ja alkuun parin muun kanssa) Harry Potterit. Putkeen. Tai no pidettiin me taukoa, kun kämppiksillä oli harrastuksia, yritin siinä vähän aikaa torkkua mutta en oikeen saanut unta, mutta hyvin jaksettiin! Aamuseiskan jälkeen päästiin nukkumaan :D Tätä kakkua teen kyllä toistekin, varmaan jo heti kun pääsen kotiin joululomalle, koska tää on juustokakku mutta tässä ei ole liivatetta. Pohjassa on 1,5 pötköä dominoita (liikaa!! Ei saa lusikalla katki) ja 75 g sulaa voita, dominot murskaksi ja voi sekaan. Päällykseen vatkasin 2 dl vispikermaa, sekaan 200 g tuorejuustoa ja sulatettu Pandan valkosuklaalevy. Hyvin pysyy kiinteänä ilman liivatetta! Päälle heitin pakasteesta mustikoita.
Kohta varmaan rupee joulukortit olemaan perillä, niitä siis ensi kerralla! (Eikä tule näin pitkää taukoa, koska aion väsätä postauksen nyt lähes valmiiksi.. :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...